L-a abandonat în fața orfelinatului. Când s-au uitat sub păturică, oamenii au plâns. După 12 ani, ȘOC!

Gabe, un bebeluș din Brazilia, a fost abandonat după numai 2 zile de mama lui. Copilul a fost lăsat chiar în fața orfelinatului, înfășat într-o păturică.

O poveste impresionantă

Motivul pentru care Gabe a fost părăsit este felul în care copilul arăta. Acesta s-a născut fără mâini și fără picioare. Șansele să fie adoptat erau foarte mici din cauza acestui handicap multiplu.

Într-o zi, Janelle Adams, o femeie din statul american Utah, i-a văzut poza într-un supermarket și a fost mișcată. A început să plângă și s-a gândit să îl ajute cumva pe micuț.

A găsit orfelinatul unde era abandonat copilul și a început procesul de adopție. Nu a fost ușoară adopția, dar după ce a scăpat de birocrație, ea și soțul ei, Ron, au mers la aeroport cu fiul lor.

În ciuda dizabilităților, băiețelul a reușit să se îmbrace singur, să mănânce singur. Familia adoptivă a micuțului nu va uita niciodată bilețelul de sub păturică pe care scria: „Iartă-mă”. Acesta a fost scris cel mai probabil de mama lui biologică.

CITEȘTE ȘI: Copilul lor plangea si avea febra, asa ca au mers la medic. Cand au vazut ce era in nasul copilei, s-au ingrozit

CITESTE SI: Copilul lor plangea si avea febra, asa ca au mers la medic. Cand au vazut ce era in nasul copilei, s-au ingrozit

După 12 ani, Gabe a devenit un tânăr ca oricare altul. Deși nu are mâini și picioare, micuțul a reușit să facă înot de performanță, ceea ce i-a șocat pe toată lumea.

Aceasta e una din poveștile care ne arată că există oameni providențiali care apar în viața noastră la momentul potrivit.

0