Doi frati gemeni s-au casatorit cu doua surori gemene. Cum arata copiii lor

O poveste uimitoare a facut furori in anul 1998, atunci cand doi frati gemeni identici au cunoscut doua surori gemene identice si s-au casatorit.

Craig si Mark Sanders le-au intalnit pe Diane si Darlene Nettemeier intr-un bar si si-au dat seama ca sunt femeile pe care le vor alaturi pentru toata viata.

Soarta a facut ca cei patru sa se indragosteasca la prima vedere, iar curand s-au casatorit in exact aceeasi zi si au purtat exact aceleasi tinute.

Cele doua cupluri s-au mutat in acelasi cartier si au devenit vecini, iar lumea a uitat dupa acest moment ce s-a intamplat in viata lor.

Frati gemeni cu familia

Frati gemeni cu familia


Dupa un an, Diane si Craig au devenit parintii a doi copii gemeni identici. In general, gemenii identici sunt nascuti in trei din 1000 de familii.

Cu toate acestea, sansele ca doi gemeni identici sa dea nastere la doi frati gemeni identici sunt 1 la un milion.

La putin timp de la acest eveniment fericit, Mark si Darlene au devenit parintii a doua fete gemene si dupa doii ani au mai avut un baietel.

In stiinta, cele doua perechi de gemeni au aceeasi selectie de gene, prin urmare sunt identici. Cele doua perechi de copii sunt genetic frati si surori, insa in societate sunt verisori.

Frati gemeni cu familia

Frati gemeni cu familia


Astazi, aceasta familie neobisnuita continua sa aiba o viata fericita in Ohio si uneori sunt subiectele unor reportaje si documentare

Prin urmare, in termeni genetici, copiii identici nu exista prin definitie, chiar daca vorbim despre doua perechi de gemeni identici care au copii impreuna.

Mamele de gemeni traiesc mai mult – in urma unui studiu realizat in Utah s-a descoperit ca femeile care au dat nastere la gemeni erau mai puternice si mai sanatoase, astfel ca aveau si o viata mai lunga. Acest lucru este valabil in cazul conceptiilor naturale.

Femeile inalte tind sa devina mame de gemeni – tot un studiu arata ca femeile mai inalte au o predispozitie spre a deveni mame de gemeni. Ele au un nivel ridicat de factor IGF ce mareste sensibilitatea ovarelor, crescand astfel si sansa de ovulatie.

loading...
test
0
Test