Prabusirea avionului Malaysia Airlines a socat intreaga lume. Sute de oameni isi plang morti, alte mii sunt cu gandul la cei aflati acum in suferinta, iar informatiile tot mai terifiante impanzesc in fiecare minut site-urile de stiri. Recent s-a aflat ca unii locuitori din satul in care avionul s-a prabusit au vazut oameni cazand din cer, iar informatiile tulburatoare nu se opresc aici.

Istoria acestui avion scoate la inveala o serie de coincidente stranii legate de cifra care s-a dovedit a fi distrugatoare. In primul rand codul avionului era MH17, primul zbor pe care acest avion l-a avut a fost pe data de 17.07.1997, iar la exact 17 ani de la acesta avionul s-a prabusit in jurul orei 17.

Sigur exista si specialisti care spun ca acest lucru nu are nicio legatura cu catastrofa aviatica si dreptatea sta de partea lor, nu se poate dovedi ca cifra 17 are vreo legatura, dar merita sa ne gandim putin la aceasta „mica” intamplare.

Racheta care a intrat in avionul MH17 a luat 295 de vieti ale unor pasageri care erau bucurosi de viitoarea lor vacanta. Viata a peste 80 de copiii, din care 3 bebelusi a fost s-a oprit acolo, peste 100 de specialisti se aflau in avion gata sa descopere noi informatii despre cea mai temuta boala a zilelor noastre – SIDA.

Si cand ne gandim ca tragedia aceasta a avut loc intr-o zona de conflict, cand intelegem ca exista posibilitatea ca niciodata sa nu aflam adevarul, deoarece echipamentele de monitorizare ale zborului MH17 au fost luate de rebelii pro rusi, ne incearca un nou sentiment de furie.

Le transmitem din nou un gand bun celor morti si speram ca aceasta intamplare sa fie o lectie pentru noi toti.

Publicat de Adrian Vrauko

Adrian Vrauko - publisher si cofondator al Revistei Teo Trandafir

Alătură-te conversației

1 comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.