Ce i-a spus medicul Mirelei Boureanu Vaida, imediat ce a aflat că este însărcinată

Mirela Boureanu Vaida este însărcinată pentru a treia oară și este foarte fericită de când a aflat că va deveni din nou mămică.

Realizatoarea TV vrea să își continue activitatea la TV, chiar dacă este însărcinată, având în vedere că a trecut prin două sarcini ușoare.

Totodată, ea a dezvăluit, într-un interviu acordat recent, ce i-a spus medicul la scurt timp după ce a aflat că este din nou însărcinată.

„Am avut două sarcini foarte uşoare şi faptul că am născut natural şi foarte repede – cel puţin, pe Vladmir, fiind al doilea – doctoriţa mi-a spus că la a treia sarcină, dacă nu mă grăbesc să ajung la spital, s-ar putea să nasc acasă.

N-am avut şi nu am emoţii. Şi, ca să înţelegi cum privesc eu lucrurile, o să-mi continuu activitatea până aproape de momentul naşterii.

Ştiu că pot să fac asta pentru mă ajută organismul, nici n-am simţit că sunt însărcinată – dacă nu făceam testul, puteam să jur că nu sunt, pentru că n-am avut niciun simptom.”, a povestit Mirela Vaida pentru Ok! Magazine.

Mirela Vaida crede că ea și soțul ei se vor descurca de minune cu încă un copil, chiar dacă în practică nu este atât de ușor ca în teorie:

 „În teorie, noi ne gândeam că ar fi frumos cu trei copii, însă în practică era mai greu de realizat, pentru că şi doar ăştia doi ne storc de energie şi ne solicită la maximum.

Iar când am plecat în Antalya, de data asta toţi patru, după o noapte în care n-am dormit din cauza lui Vladimir, care număra oile la nesfârşit cu glas tare, aflu această superbă veste.” 

Citește și: Mirela Vaida a dezvăluit cum a reușit să rămână însărcinată

Citește și: Primul mesaj al lui Cabral după ce s-a aflat că Andreea e însărcinată

Citește și: Andreea Bălan este însărcinată pentru a doua oară! Când va deveni din nou mamă

loading...
test
0
Test