Arsenie Boca: „Vor fi boli necunoscute si fara leac”

Parintele Arsenie Boca a ramas in istorie datorita sfaturilor sale pline de spiritualitate dar si a previziunilor pe care acesta le-a facut despre tara noastra.

Evenimente nefericite se petrec in ultimii ani in Romania, dincolo de cele obisnuite. Tragedia de la Colectiv a schimbat complet fata acestei tari, iar la incidentul care a indoliat o tara intreaga se adauga si alte probleme sociale ce ameninta granitele tarii: amenintarile Rusiei sunt tot mai directe, fluxul de refugiati creste, iar tot mai multe avioane se prabusesc in ultima vreme. Care este cel mai mare pericol la adresa sigurantei nationale a Romaniei?

Sfantul Ardealului a sustinut acum mai bine de 25 de ani ca Romania se va confrunta cu un seism puternic, iar Bucurestiul va fi ras de pe suprafata pamantului.

„O sa ne pasca un mare cutremur si blocurile din Bucuresti vor ajunge ca si cutiile de chibrituri. Multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce.

Va venei vremea cand vor dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari!”, a marturisit Arsenie Boca cu putin timp inainte sa moara.

„Pe Bucuresti s-a ouat de doua ori (n.r.: referindu-se la bombardamentele din cele doua razboaie mondiale), iar cand se va oua a treia oara, Bucurestiul va fi sters de pe suprafata pamantului, deoarece acolo fofortesc pacatele.

Intr-o parte de lume vor fi razboaie, in alta parte cutremure, in alta inecari, vor fi accidente peste accidente, vor fi boli necunoscute si fara leac”, se arata in marturia cutremuratoare a lui Arsenie Boca despre viitorul Romaniei si al planetei.

Trupul lui Arsenie Boca ar putea fi mutat in Catedrala Mantuirii Neamului, scrie presa centrala. Nu toata lumea crede acelasi lucru.

Profesorul si preotul Constantin Necula din Sibiu sustine ca nu are nicio informatie in acest sens si nu crede ca se va intampla asta, trupul parintelui ramanand in continuare la Manastirea Prislop.

Sursa foto: romaniatv.net

5 profeţii ale Părintelui Arsenie Boca, adeverite

5 profeţii ale Părintelui Arsenie Boca, adeverite.

1. Soţii Ceauşescu vor fi omorâţi într-o zi de sărbătoare. Conform relatărilor unei nepoate de-a duhovnicului, Zoe Dăian, acesta ar fi prezis faptul că liderii comunismului din România vor fi ucişi.
„Prin anii ’80, Părintele Arsenie a fost dus şi la Ceauşescu, care l-a întrebat: „Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce ştii?”. Şi Arsenie i-a spus: „Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi”. Ceauşeştii nu au crezut şi i-a spus maiorului să-l ia şi să nu-l mai vadă”, povestea Zoe Dăian într-un interviu acordat Agerpres. Conform unor alte relatări, Arsenie Boca ar fi murit după ce a fost torturat de Securitate, nu înainte de a le spune torţionarilor: „Spuneţi-i lui Ceauşescu că nu mai apucă Crăciunul”.

2. Mulţi români îşi vor părăsi ţara. În contextul în care oamenii nu aveau voie să plece din România, Arsenie Boca a spus că va veni momentul în care mulţi vor pleca de pe meleagurile natale. „Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când vor dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, povestea Viorica Farcaş, din Voila, potrivit cărţii „Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca”.

3. Şi-a prevestit propria moarte. O altă relatare, ce aparţine lui Radu Cinamar şi care este inclusă în cartea „Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca”, arată cum preotul de la Prislop le-a spus celor apropiaţi că nu va mai trăi mult. „Ne-a mărturisit părintele că nu va mai dura mult şi va pleca spre Împărăţia Tatălui Ceresc, dar va părăsi această lume datorită unui complot mişelesc, al cărui scop este acela de-al otrăvi.

Totuşi, el nu va împiedica asta, deoarece atunci misiunea lui spirituală pe pământ va fi deja terminată. El a spus că în mod paradoxal şi într-un interval scurt de timp, atenţia lumii se va îndrepta asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere”, povestea omul în cartea mai sus amintită.

4. După ce va muri, va urma o vărsare de sânge. În „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca” au fost incluse şi mărturiile despre prevestirea evenimentelor din 1989. „Înainte de a se sfârşi zilele, la părintele a fost o verişoară şi el i-a spus: „Vezi că eu mor şi nu va trece mult timp şi în România va fi vărsare de sânge”. Au trecut numai trei săptămâni şi a început Revoluţia. În toată ţara mulţi tineri şi-au pierdut viaţa”, scriau autorii cărţii respective.

5. Arsenie Boca a vorbit despre profeţiile apocaliptice. În cartea „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”, Vasile Şerbu, din Arpaşu de Sus, povesteşte cum duhovnicul a prevestit războaiele din viitor. „Părintele Arsenie îmi spune: Vasile, americanii pe care ştiu că-i aştepţi nu vor veni. Pe noi, singuri, ne aşteaptă o luptă grea şi lungă. Cei buni şi drepţi vor da jertfă mare de viaţă şi sânge, cei slabi, nimicnici şi făţarnici vor îngroşa rândurile duşmanilor noştri atât de mult încât vor crede că sunt numai ei, atotputernici şi atoateştiutori”.

loading...
test
0
Test