10 lucruri care iti spun ca vei avea gemeni. Al treilea te va suprinde

Multe femei viseaza cu ochii deschisi inca de cand sunt copii ca o sa aiba gemeni, insa unele nici nu se gandesc la asa ceva si le inspaimanta acest fapt, de a avea doi copii dintr-odata.

Mai multe studii facute pana acum au dezvaluit care sunt sansele de a face gemeni. Daca vrei sa iti maresti familia cu doi copii, trebuie sa ai cateva caracteristici.

In cazul in care intrunesti mai multe conditii, atunci este foarte posibil sa aduci pe lume doi copii.

  1. Studiile au ajuns la concluzia ca femeile inalte au sanse mai mari de a naste gemeni fata de femeile minione.
  2. Daca esti de origine afro-americana, sansele cresc foarte mult.
  3. Daca iei pilule anticonceptionale. Se spune ca pastilele au o eficacitate de 99.9%, insa acel 0.01% te poate face sa faci gemeni, deoarece se produce o ovulatie multipla.
  4. Daca ai deja un frate sau o sora geamana, ai mari sanse sa ai, la randul tau, gemeni. Daca deja ai gemeni, sansele de a face din nou gemeni cresc
  5. Greutatea – studiile au mai descoperit si ca femeile mai plinute pot avea o sarcina multipla, asa ca pregateste-te pentru doi sau, de ce nu, trei copii.

       10 lucruri care iti spun ca vei avea gemeni. Al treilea te va suprinde

  1. Varsta – femeile care devin mame la o varsta mai inaintata au sanse mai mari de a naste gemeni.
  1. Daca nu esti la primul copil. Chiar daca iti doresti inca un frate sau o surioara pentru copilul pe care il ai deja, poti avea o surpriza si sa te trezesti cu gemeni.
  2. Alaptatul – Se crede ca nu poti ramane insarcinata din nou daca alaptezi, insa multe femei au avut surpriza de a afla ca vor avea inca un copil sau chiar doi.
  3.  Femeile care au mai mult de doi copii au sanse foarte mari sa aiba din nou gemeni, informeaza tiphero.com.
  4. Mananci multe lactate – femeile care iubesc produsele lactate sunt mai predispuse sa aiba gemeni din cauza hormonilor sintetici din lapte.

 

loading...
test
0
Test