Din cele mai vechi timpuri, Psalmii au fost folosiți pentru profeții, divinație sau protecție. Unul dintre cei mai cunoscuți și folositori psalmi, cel cu numărul 142, regăsit atât în slujba Utreniei cât și la începutul Acatistelor are efect vindecător asupra rănilor mai vechi, eliberându-vă de deznădejde.

Vindecă pe cel bolnav

De asemenea, psalmul 142 citit cu credință și evlavie îl vindecă pe cei bolnav și îl ține departe de boală pe cel sănătos.

Nu în ultimul rând, psalmul 142 se citește pentru ca Dumnezeu să ocrotească mama de-a lungul sarcinii, să nu piardă copilul…

„Doamne, auzi rugăciunea mea, ascultă cererea mea, întru credincioșia Ta; auzi-mă, întru dreptatea Ta. Să nu intri la judecată cu robul Tău, că nimeni din cei vii nu-i drept înaintea Ta. Vrăjmașul prigonește sufletul meu și viață mea o călca în picioare; făcutu-m-a să locuiesc în întuneric că morții cei din veacuri…

Mâhnit e duhul în mine și inimă mea încremenită înlăuntrul meu. Adusu-mi-am aminte de zilele cele de demult; cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mâinilor Tale m-am gândit. Tins-am către Tine mâinile mele, sufletul meu că un pământ însetoșat. Degrabă auzi-mă, Doamne, că a slăbit duhul meu. Nu-ți întoarce fața Ta de la mine, ca să nu mă asemăn celor ce se pogoară în mormânt…

Fă să aud dimineața milă Ta, că la Tine mi-i nădejdea. Arată-mi calea pe care voi merge, că la Tine am ridicat sufletul meu. Scăpa-mă de vrăjmașii mei, că la Tine alerg, Doamne. Învață-mă să fac voia Ta, că Tu ești Dumnezeul meu. Duhul Tău cel bun să mă povățuiască la pământul dreptății. Pentru numele Tău, Doamne, dăruiește-mi viață. Întru dreptatea Ta scoate din necaz sufletul meu.

Fă bunătate de stârpește pe vrăjmașii mei și pierde pe toți cei ce necăjesc sufletul meu, că eu sunt robul Tău. Amin!”.

INTERPRETAREA VISELOR: Ce inseamna cand visezi SANGE, SERPI sau BANI!

Ce inseamna cand visezi SANGE

Sangele e un simbol al virtutii si te duce cu gandul la viata, la intreaga existenta, dar si la durere si suferinta. De multe ori, in vis, este legat de relatii.

Daca sangerezi, inseamna ca incerci sa fugi de o nenorocire. De asemenea, poate insemna si pierderea dragostei.

Daca suferi in viata, e normal ca in vis sa intalnesti tot durere – reprezentata prin sange.

Daca esti ranit de cineva, inseamna ca te pandeste o neplacere sau o tradare. Daca esti ranit si sangerezi, dar cineva te ajuta, inseamna ca ai o problema si trebuie sa apelezi la cineva ca sa gasesti solutia.

Atunci cand visezi sange, subconstientul incearca sa iti transmita ca are o durere, o suferinta pe care tu, poate nu o bagi in seama. Priveste in sufletul tau si vezi ce te supara.

Ce inseamna cand visezi SERPI

Cand visezi serpi inseamna ca urmeaza sa suferi din cauza unei tradari sau din cauza unor planuri neimplinite. Sarpele inseamna ura si inselaciune. Iata insa ca este important si modul in care visezi acest sarpe:

Ce inseamna cand visezi BANI

Banii au o semnificatie mai puternica decat simpla bogatie financiara. De regula, inseamna nefericire, ghinion, o sansa ratata:

– daca primesti bani, inseamna ca meritele iti vor fi apreciate

– cand gasesti bani in vis este semn de noroc

– daca pierzi bani vei rata o sansa, vei avea un ghinion

– daca pierzi o cantitate mare de bani inseamna ca, in subconstient, iti doresti ceva ce nu poti realiza

– daca te imprumuti de bani, inseamna ca urmeaza un necaz si boala

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.