Disperarea unui copil: „De ce? De ce, mamă? De ce le place să mă chinuiască atât de rău?”

Cu șiroaie de lacrimi pe obraji și cu vocea strangulată de tristețe și deznădejde, un băiat încearcă să afle de la mama lui imposibilul răspuns la întrebarea „De ce?”. De ce colegii lui îl atacă neîncetat.

„De ce le place să se ia de oameni nevinovați?”

„Sunt și eu curios, mama, de ce se poartă așa? Care e rostul?”, o întreabă băiatul pe mama lui. „De ce le place să se ia de oameni nevinovați, de ce se bucură atunci când se poartă rău cu oameni care nu le-au făcut nimic? Nu e în regulă asta!”

Pe băiat îl cheamă Keaton Jones și încearcă să afle răspunsurile de la mama lui, cu care este în mașină. Și, chiar dacă mama, care înregistrează discuția, nu apare nicio clipă în filmare, durerea din vocea ei e extrem de clară atunco când îl întreabă ce îi fac copiii, de fapt, la școală.. Și băiatul răspunde:

„Râd de nasul meu, mama… Și spun că sunt urât. Și spun că n-am niciun prieten”, îi povestește băiatul cu glasul tot mai gâtuit. La masă, umilința continuă: „Aruncă în mine cu lapte, cu pâine, pun șuncă pe hainele mele…” Și „gașca de șmecheri” nu se poartă așa numaai cu el, ci și cu alți copii!

La un moment dat, mama îl întreabă cum îl fac să se simtă toate acestea.
„Nu îmi place, mama… Și nu îmi place cum se poartă și cu alți copii, pentru că nu e deloc în regulă! Nu e nevoie să critici și să ataci oameni care sunt diferiți… Nu e vina lor că sunt diferiți!”

Mama lui Keaton a publicat înregistrarea pe Facebook, iar reacțiile au fost incredibile.

Acest caz a înduioșat vedetele de peste Ocean, iar o parte dintre ele s-au oferit să îl ia în concertele lor.

Reacțiile starurilor

Au reacționat Chris Evans, Katy Perry, Mark Rufallo și mulți alți. Majoritatea starurilor de la Hollywood, din industria filmului și a muzicii și-au arătat solidaritatea pe Twitter.

Katy Perry: „Mi-a rupt inima în două. Haideți să fim mai buni unii cu ceilalți”

Demi Lovato: „Sunt alături de Keaton. Știu că nu ești singur. Cunosc atâtea persoane care au scăpat de bullying vorbind despre ce li s-a întâmplat și au devenit mai puternice. Tu vei fi dintre cei puternici”

Chris Evans: „Fii puternic, Keaton! Nu-i lăsa să te transforme într-o persoană rece. Îți promit vă va fi bine. În timp ce copiii ăia nu-ți dau pace la școală, ce ai zice dacă ai veni cu mama ta la premiera Avengers în L.A. anul viitor?”

Mark Ruffalo: „Keaton, ai vrea să vii la premiera filmului meu, #InfinityWar? Cred că ești unul din cei mai cool copii pe care i-am văzut vreodată. Uită-i pe copiii ăia ignoranți. Într-o zi, foarte curând, se vor simți foarte prost din cauza asta”

La imaginile care au apărut în mediul online cu Keaton au reacționat și Hailee Steinfeld, Kelsea Ballerini, Idina Menzel, Donald Trump Jr., Millie Bobby Brown, Jaimie Alexander, Patrick J. Adams, Patricia Arquette, Kevin Jonas, senatorul Bob Korker, Donna Murphy, Billie Baldwin și Julie Plec, printre alții.

0