Detergentul de vase este folosit pentru a spăla vasele, evident. Cu toate acestea, se pare că poate avea și unele întrebuințări mai puțin cunoscute de oameni. Iată ce ai mai putea curăța cu acesta.

Cum mai poți utiliza detergentul de vase

1. Poate fi folosit la curățarea parchetului. Pune o linguriță sau două de detergent de vase într-o găleată cu apă. Și podelele de linoleum și gresia pot fi curățate cu acest tip de detergent. Numai cu parchetul laminat trebuie să ai mai multă grijă, deoarece are nevoie de o îngrijire mai specială.

2. Te ajută să îndepărtezi cu succes petele. Petele de ulei de pe țesături sunt greu de îndepărtat. Însă nu trebuie să îți faci griji în această privință. Detergentul de vase poate fi extrem de util în acest sens. Folosește puțin detergent pentru a freca pata de ulei înainte de a pune haina la spălat cu apă caldă.

Și petele de pe covor pot fi îndepărtate cu detergentul de vase. Pe zona cu probleme se va pune detergent de vase, dar și puțină apă. Cu o cârpă uscată și curată se va freca ușor pata până va dispărea.

3. Blatul și masa de la bucătărie se pot spăla cu detergent de vase. Pentru a-ți ușura munca, poți pregăti acasă o soluție din detergent de vase și apă. Amestecul se va pune într-un recipient cu pulverizator.

CITEȘTE ȘI: Cum faci DETERGENT lichid la TINE ACASA! E foarte simplu!

CITEȘTE ȘI: Sigur nu te-ai fi gandit la ASTA! De ce sa speli PARUL cu DETERGENT DE VASE?

Și ușile dulapurilor din bucătărie pot fi curățaate cu acest detergent. Grăsimea ce sare pe dulap când gătești poate fi extrem de greu de curățat, mai ales dacă uiți de ea. Însă, detergentul de vase amestecat cu apă caldă poate fi soluția ideală pentru a scăpa de grăsimea lipicioasă de pe astfel de suprafețe.

Așadar, detergentul de vase poate fi extrem de util. Te va ajuta să cureți anumite obiecte. Sunt unele utlizări ale acestui produs despre care multe persoane nu știu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.