Oamenii de știință au ajuns la concluzii uluitoare în legătură cu adevărata semnificație a semnelor din naștere.

Acestea apar pe corpurile noastre din cauza excesului de melanină care se produce în timpul petrecut de bebeluș în pântecul mamei.

Iată ce reprezintă semnul din naștere în funcție de locul în care este poziționat!

Dacă ai semn de naștere în apropierea buzelor, înseamnă că persoanele din jur te percep ca pe o persoană directă. Ai lipici la cei din jur datorită carismei tale de netăgăduit. Cu cât de aspru pari la prima vedere, cu atât de simpatic devii pe măsură ce cei din jur te cunosc.

Dacă ai semn din naștere pe obrazul drept, se spune că ești o persoană pasională, că nu te dai la o parte de la nicio provocare, mai ales dacă este vorba despre relații amoroase.

Dacă semnul e pe obrazul stâng, ești ceva mai reticent în relațiile cu oamenii și te deschizi foarte greu față de cei din jur.

Dacă ai semne din naștere pe abdomen, ești o persoană mulțumită de viața ta. Nu îți place să te plângi, ci preferi să lupți pentru tot ce îți dorești.

CITESTE SI: Ce spune despre tine și viitorul tău ULTIMA CIFRĂ din anul nașterii

Dacă semnul este poziționat pe spate, ești o persoană integră și onestă, cel puțin asta e percepția generală despre tine. Te ferești să intri în bârfe, ba chiar te simți deranjat când asiști la tot felul de glume proaste și la comploturi de tot soiul.

Ce spune despre tine inițiala numelui tău?

A: Avand in vedere ca este prima litera din alfabet, este asociata curajului si daruirii in totalitate in tot ceea ce faci in viata. Litera A este asociata de asemenea norocului, succesului si reusitei in plan amoros.

B: Cei care se numesc Bogdana sau Barbu sunt in general timizi si retrasi. Nu au stofa de lideri dar isi fac meseria constiincios, fiind foarte buni executanti. In plan afectiv, sunt extrem de sensibili si atenti cu persoanele din jur.

C: Sunt in general in centrul atentiei datorita usurintei cu care relationeaza si isi fac prieteni. Cristina sau Claudiu reusesc tot timpul sa exceleze in ceea ce fac, fiind dornici sa invete mereu lucruri noi.

D : Dan sau Diana sunt foarte bine organizati si stiu exact unde sa caute informatia atunci cand au nevoie de ea. Pot fi oameni de afaceri exemplari intrucat exista o ambitie de nezdruncinat.

E: Elena sau Emil se remarca prin faptul ca sunt persoane direct, fara rusine, si, sa fim sinceri, uneori cu rusinea chiar murim de foame. Sunt totodata firi creative si extrem de meticuloase cand vine vorba de un lucru bine facut.

F: Rationale sau inteligente, fie ca ii cheama Felicia sau Florin. Persoanele cu initiala F sunt buni profesionisti si pot deveni cei mai bun prieteni intrucat respecta cu sfintenie o relatie de incredere intre doua persoane.

G: Au convingeri ferme si sunt foarte caposi si pusi pe harta mereu. George sau Geta sunt de departe niste gladiatori doarece cred ca dreptatea este de partea lor. Nu degeaba exista si personajul numit Gica contra. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.