Previziunile karmice pentru săptămâna 10 – 16 decembrie 2018. Este săptămâna în care mai multe zodii trebuie să dea răspunsuri și să încheie niște etape din viața lor. Iată ce anunță karmele pentru fiecare semn astral în parte:

ZODIILE DE FOC

Berbecii pot avea niște probleme financiare, așa că ar fi bine să își economisească mai eficient banii în aceste zile. Din fericire, îi vor avea pe cei dragi alături.

Săgetătorii au motive importante să zâmbească în această săptămână, cineva își poate face apariția în viața lor. Să nu dea cu piciorul la șansele care li se oferă.

Leii se bucură de o săptămână pe care nu o vor uita niciodată. Începând de marți, Leii pot primi niște vești extrem de bune, mai ales pe plan financiar.

ZODIILE DE AER

Gemenii pot reia legăturile cu niște persoane din trecut, cu persoane cu care încă mai au niște lucruri de împărțit. Trebuie să aibă grijă să vadă dacă au nevoie de aceste persoane.

Balanțele ar trebui să fie mai atenți în aceste zile la ce cumpărături fac și pe ce dau banii. Riscă să rămână fără bani chiar la final de an.

Vărsătorii, în schimb, ar trebui să evite anumite persoane care nu le mai oferă sentimentul de încredere. Sunt destui în această perioadă care le pot strica ziua.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii pot avea niște întâlniri cu niște oameni care să le schimbe pentru totdeauna viața. Vor învăța multe lucruri importante de la aceste persoane.

Fecioarele se remarcă în această săptămână în viața de familie, dar și la serviciu. Lumea le cere sfatul și au ocazia să arate cât de multe lucruri știu.

Capricornii pot încheia niște relații în această săptămână și pot face pace cu cei cu care nu s-au înțeles în ultima perioadă. Vor afla multe lucruri.

ZODIILE DE APĂ

Peștii au parte de o săptămână liniștită numai dacă nu intră în niște discuții inutile cu cei din jurul lor. Să nu răspundă provocărilor, căci vor termina săptămâna în lacrimi.

Racii, în schimb, pot rata niște oportunități deoarece nu știu să gestioneze situația. Se recomandă să aibă multă răbdare și diplomație în aceste zile.

Scorpionii se pot grăbi în luarea unor decizii, iar acest lucru îi poate face să închie anul cu stângul. Ar fi bine să se gândească de mai multe ori înainte să facă ceva zilele acestea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.