Previziuni karmice 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019. Citește previziunile karmice pentru prima săptămână a anului 2019 și vezi ce îți rezervă astrele pentru aceste zile. Este o săptămână plină de întrebări și de răspunsuri pentru toate zodiile.

ZODIILE DE FOC

Berbecii pot resimți în această săptămână multă emoție, iar acest lucru să le creeze probleme la locul de muncă sau în familie.

Leii au parte de revelații în această săptămână și pot cunoaște oameni noi, pot afla lucruri noi și pot avea parte de niște discuții cu partenerul de viață radicale.

Săgetătorii, în schimb, sunt hotărâți ca în prima săptămână a anului să lege niște relații la care au renunțat în ultimii ani. Pot reînnoda o relație de iubire.

ZODIILE DE AER

Gemenii încep anul promițător, iar astrele sunt de partea lor, pe toate planurile. Pot primi o sumă de bani chiar la începutul anului, iar persoana iubită le poate face o surpriză.

Balanțele se organizează mai bine în această săptămână și pot avea parte de o promovare chiar din primele zile ale anului. Norocul le bate la ușă.

Vărsătorii încep o nouă viață în primele zile ale anului, iar o persoană specială se pot întoarce în viața lor, cu niște vești extraordinare.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii fac niște investiții avantajoase încă din primele zile ale anului. Fie primesc niște bani de la cineva apropiat, fie primesc niște bani de la serviciu, sigur vor ști cum să îi folosească.

Fecioarele fac niște lucruri pe care nu aveau curaj să le facă până acum. Ies din zona lor de confort, iar acest lucru le dă multă încredere.

Capricornii încep anul cu stângul, dar toate aceste lecții pe care le primesc în primele zile îi vor ajuta să se redreseze în perioada următoare.

ZODIILE DE APĂ:

Racii sunt sfătuiți să nu facă afaceri riscante și să nu dea ultimatumuri în primele zile ale anului. S-ar putea să regrete lucrurile pe care le spun în aceste zile.

Peștii resimt emoții puternice în primele zile ale anului 2019. Așteaptă niște răspunsuri de la niște persoane importante și vor sta ca pe ace din cauza acestui lucru.

Scorpionii primesc niște oferte de nerefuzat, încă din prima zi a anului. Nici nu știu cât de norocoși sunt în această perioadă, așa că ar trebui să profite de orice oportunitate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.