Previziuni karmice 21 – 27 ianuarie 2019. Săptămâna aceasta va fi ținută minte de către toate zodiile. În timp ce unele zodii vor cunoaște succesul, altele vor primi vești cumplite.

ZODIILE DE AER

Gemenii sunt puși în fața luării unor decizii extrem de importante, iar acest lucru le va crea mult disconfort. Să își asculte sufletul înainte de a spune ceva. Zile bune: miercuri și vineri.

Balanțele pot planifica o călătorie în aceste zile, poate găsesc o ofertă bună, pe care nu trebuie să o scape printre degete. Pot avea discuții cu persoana iubită. Zile norocoase: marți și joi.

Vărsătorii au parte de niște zile de care trebuie să profite din plin, pe toate planurile. Banii vin mai ușor, la muncă totul pare mai ușor, iar o persoană specială își poate face apariția. Zile bune: luni și marți.

ZODIILE DE APĂ

Racii sunt nemulțumiți de multe lucruri și a venit momentul să spună ce îi deranjează. Își fac curajul să deschidă gura și să își ceară drepturile. Zile bune: luni și vineri.

Peștii trebuie să se preocupe mai mult de starea lor de sănătate, dar și să acorde mai multă atenție locului de muncă. Riscă să facă multe greșeli în această săptămână. Zile norocoase.

Scorpionii sunt presați să facă anumite lucruri, iar acest lucru nu le convine deloc. Ies din starea lor de confort, dar le va prinde tare bine pentru perioada următoare. Zile bune: miercuri și joi.

ZODIILE DE FOC

Berbecii ar trebui să fie mai atenți în această săptămână la discuțiile în care pot intra, fără voia lor. Cineva din familie s-ar putea să îi pună la colț și să le ceară socoteală. Zile bune: luni și joi.

Leii trec prin cea mai bună perioadă din această lună, așa că trebuie să profite din plin de toate oportunitățile care apar. Pot cunoaște oameni noi, extrem de importanți pentru viitorul lor. Zile bune: joi și duminică.

Săgetătorii fac pași importanți în această săptămână. Se detașează de anumite lucruri și de persoane din trecutul lor, de la care cred că nu mai au nimic de învățat. Zile bune: sâmbătă și duminică.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii pot avea probleme la locul de muncă, așa că ar fi bine să fie atenți la ce fac, dar și la ce spun. În viața amoroasă, lucrurile escaladează rapid cu cineva cunoscut recent. Zile bune: miercuri și duminică.

Fecioarele trebuie să aibă mai multă grijă la finanțe și la ce fac la serviciu. Se pot trezi mustrați pentru niște lucruri pe care le-au omis în ultima perioadă. Zile bune: marți și sâmbătă.

Capricornii încep lucruri noi, cunosc oameni noi și ies din zona de confort. Noul drum îi ajută să se descopere și să se cunoască mult mai bine. Zile bune: miercuri și vineri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.