Previziuni karmice 19 – 25 noiembrie 2018. Iată ce anunță astrele pentru săptămâna care urmează. Trei zodii primesc niște vești care le schimbă viața pentru totdeauna.

Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie:

ZODIILE DE APĂ

Racii au parte de o săptămână în care se redescoperă pe ei și află niște vești pe care le așteptau mult timp. Și în viața personală lucrurile lucrurile merg pe placul lor. Zile norocoase: sâmbătă și duminică.

Scorpionii și Peștii fac investiții importante în această săptămână și chiar au șansa să se îmbogățească dacă își joacă șansa așa cum trebuie. Vor învăța multe lucruri interesante de la cei din jurul lor și vor schimba lucrurile care nu merg prea bine acum în viața lor. Zile norocoase: luni și marți.

ZODIILE DE AER

Gemenii au nevoie în această săptămână de niște clarificări și nu vor fi mereu în cea mai bună dispoziție. Ar trebui să evite discuțiile în contradictoriu dacă nu vor să intre în conflicte. Zile norocoase: joi și vineri.

Balanțele și Vărsătorii au nevoie să ia neapărat niște decizii pentru soarta și pentru viitorul lor. Pot pune punct unor relații, pot renunța la niște relații, însă totul este pentru binele lor, căci au nevoie de aceste schimbări. Zile norocoase: marți și joi.

ZODIILE DE FOC

Leii fac față tututor provocărilor din această săptămână și vor fi uimiți de puterea lor de convingere pe care o au în fața celorlalți. Vor face față cu brio tuturor discuțiilor în care sunt implicați într-un fel sau altul. Zile norocoase: joi și duminică.

Berbecii și Săgetătorii sunt sfătuiți să se implice mai mult în lucrurile care se întâmple în jurul lor și să se facă remarcați, pentru că a venit momentul să iasă din carapacea lor. În relația personală, niște discuții cu persoana iubită îi ajută să treacă mai ușor de neînțelegeri și facă niște schimbări importante în viața lor. Zile norocoase: luni și sâmbătă.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii au nevoie să facă niște schimbări în viața lor, chiar și dacă sunt minore pentru ceilalți. Pentru ei, orice schimbare este binevenită în această săptămână și le va da un nou suflu. Zile norocoase: marți și miercuri.

Fecioarele și Capricornii reușesc să se remarce zilele acestea prin puterea lor de convingere și nimeni nu va rezista farmecului lor irezistibil. Au ocazia să cunoască oameni noi și să fie promovați. Zile norocoase: luni și joi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.