Previziuni karmice 16 – 22 iulie 2018. Lecții de viață pentru zodii

Previziuni karmice 16 – 22 iulie 2018. Va fi o săptămână în care unele zodii vor primi lecții de viață care le vor fi tare utile în viitor. Iată ce se va întâmpla cu fiecare semn zodiacal în parte.

Previziuni karmice 16 – 22 iulie 2018. Lecții de viață pentru zodii

ZODIILE DE AER

Gemenii vor descopei în interiorul lor o forță pe care nu credeau că o au. În felul acesta, nativii vor putea trece mult mai ușor peste unele situații delicate care altfel și-ar putea lăsa amprenta asupra lor.

Vărsătorii nu se simt capabili să investească emoții în anumite relații în care nu cred. Este bine să își asculte instinctul.

Balanțele nu știu ce să mai facă pentru a intra pe sub pielea unor persoane pe care le admiră. Naturalețea este cea mai bună soluție.

ZODIILE DE FOC

Leii vor învăța în această săptămână lucurri pe care nu le vor uita niciodată. De acum se simt pregătiți pentru a înfrunta orice situație.

Săgetătorii și Berbecii se simt constrânși, ceea ce îi va determina să nu mai ia decizii raționale. Se bazează mai mult pe sentimente, motiv pentru care vor face unele greșeli. Vor simți că pierd controlul asupra propriei vieți. Trebuie să găsească un echilibru.

ZODIILE DE APĂ

Racii sunt foarte sensibili în această periodă. Nu reușesc să afle motivul. Dar la mijlocul săptămânii vor trece print-o experiență în urma căreia vor învăța o lecție valoroasă de viață.

Scorpionii și Peștii se simt dezamăgiți. Parcă nimic nu este așa cum își doresc. De fapt, vor afla ei spre finalul săptămânii, acea dezamăgire este legată de propria persoană. Făcând ceea ce trebuie, vor scăpa de acel sentiment conform căruia nimic nu este așa cum își doresc.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Fecioarele realizează cât de mult au evoluat. Au trecut prin mai multe experiențe, care au schimbat totul. Acum, Fecioarele știu că sunt persoane puternice, mature. Au de ce să se simtă mândri de ei acești nativi.

Capricornii și Taurii se simt un pic nesiguri. Parcă s-au pierdut pe ei înșiși, însă cu siguranță spre sfârșitul săptămânii se vor regăsi, se vor reinventa.

loading...
test
0
Test