Previziuni karmice 12 – 18 noiembrie 2018. Iată ce anunță astrele pentru săptămâna care urmează. Trei zodii primesc șansa de a schimba ceva important în viața lor.

Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie:

ZODIILE DE APĂ

Racii ar trebui să fie mai atenți zilele acestea la relația cu persoana iubită și să lase pe planul secund celelalte lucruri. Este nevoie să lămurească niște situații importante. Zile norocoase: luni și vineri.

Scorpionii și Peștii pot fi trași la răspundere din cauza unor lucruri pe care le-au făcut în trecut și le-au ascuns. A venit momentul să dea socoteală pentru faptele lor și nu va fi deloc confortabil. Zile norocoase: miercuri și sâmbătă.

ZODIILE DE AER

Gemenii au nevoie să petreacă mai mult timp să mediteze la lucrurile pe care le au de făcut în viitor. Trebuie să facă niște alegeri importante în viața lor, chiar dacă înseamnă să frângă inima cuiva. Au nevoie să se gândească mai mult la ei și mai puțin la ceilalți. Zile norocoase: marți și joi.

Balanțele și Vărsătorii au lucrurile sub control în această săptămână și își pot face planuri în carieră și în viața personală. Iau decizii interesante în aceste zile și simt că cineva le ascultă sfaturile pe care le dau și chiar le și urmează. Zile norocoase: vineri și duminică.

ZODIILE DE FOC

Leii își deschid sufletul în fața celorlalți, renunță la orgoliu și descoperă că lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât cred ei. Pot avea parte de întâlniri interesante cu o persoană care se va afla pe aceeași lungime de undă cu ei. Zile norocoase: marți și duminică.

Berbecii și Săgetătorii abia așteaptă să le fie recunoscute meritele și să se impună pe plan financiar. Au nevoie de niște schimbări în viața lor, așa că se vor ocupa mai mult de carieră și se poate să îi neglijeze pe partenerii de viață. Zile norocoase: miercuri și joi.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii realizează o mulțime de lucruri în această săptămână. Tot ceea ce își propun au ocazia să îndeplinească pentru că își doresc mult să iasă din bula în care au intrat în ultima perioadă. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

Fecioarele și Capricornii ar trebui să fie mai chibzuiți în ceea ce privește cumpărăturile pe care le fac în aceste zile. Au tendința să exagereze și apoi să suporte consecințele. Să nu ia decizii neinspirate, deoarece finalul lunii i-ar putea prinde fără bani. Zile norocoase: miercuri și duminică.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.