Schimbare vizavi de chat-ul Facebook Messenger

Este una din veștile care îi bucură pe utilizatorii rețelei Facebook, în special a mesageriei. Facebook Messenger va avea o opțiune care le va permite internauților să șteargă un mesaj deja trimis în decurs de 10 minute de la momentul apăsării pe butonul „Trimite” (Send).

Opțiunea va fi disponibilă în versiunea 191.0 a aplicației Facebook Messenger.

„Poți șterge un mesaj din chat, dacă ai trimis din greșeală o fotografie, un mesaj cu informații incorecte sau un mesaj în căsuța greșită de chat. Astfel de mesaje vor putea fi șterse timp de 10 minute de la data trimiterii”, transmite Facebook.

Utilizatorii pot șterge doar mesajele din propriul Inbox, nu și pe cele din inbox-ul prietenilor cu care vorbesc.

Opțiunea a fost introdusă și de WhatsApp în luna octombrie a anului trecut, intervalul fiind aici de 7 minute și nu de 10 ca în cazul Facebook. Whatsapp a extins apoi timpul la o oră, opt minute și 16 secunde.

Cum afli simplu dacă te-a scos din lista de prieteni de pe Facebook

Facebook nu are o functie care sa iti permita sa vezi sa vezi cine te-a sters din lista de prieteni. Pana acum, singura modalitate era sa vizitezi pagina de Facebook a tuturor prietenilor virtuali si sa vezi daca butonul de Friends (Prieten) s-a schimbat in Add Friend (Adauga prieten).

Acum, o aplicatie iti vine in ajutor pentru a te lamuri cine te-a scos din lista de prieteni. Acesta se numeste „Who Deleted Me for Facebook” si functioneaza atat pe smartphone, cat si pe PC.

Singurul inconvenient al acestei aplicatii este faptul ca nu iti poate spune cine te-a eliminat din lista, decat din momentul in care ai instalat-o si ai rulat-o pentru prima oara.

Vrei sa stii cine ti-a vizitat profilul de Facebook? Vrei sa afli daca persoana pe care o placi se uita la pozele si postarile tale, dar nu iti da like din orgoliu? Exista o metoda in trei pasi prin care poti afla cine te spioneaza pe reteaua de socializare:

1.Intra pe profilul tau de Facebook si da click dreapta pe portiunea gri dintre cuvantul Timeline si poza ta de profil. Trebuie sa iti apara mai multe optiuni. Alege optiunea „View page source” sau „Afiseaza sursa paginii”. Iti va aparea o pagina incarcata de coduri HTML, insa nu trebuie sa te panichezi. Acum trecem la nivelul urmator. CITEȘTE CONTINUAREA PE HUFF.RO.

0