Știrea falsă care a enervat Internetul: „Ionela Prodan s-a stins din viață” – Reacția Anamariei Prodan

Știrile false nu mai încetează. Anamaria Prodan a fost nevoită să dezmintă o mizerie care circulă pe Internet în legătură cu mama ei.

Vedeta le-a scris fanilor că mama ei nu a murit așa cum anumite site-uri tot anunță de câteva zile. Titlul „Ionela Prodan s-a stins din viață pe masa de operație” este o mare minciună.

Anamaria s-a lăsat afectată să vadă că astfel de fake news sunt crezute de cititori și a avut o reacție furibundă.

„Normal că mă deranjează asemenea mizerii, dar nu m-am speriat deloc atunc când am văzut știrea aceea falsă. eu țin în continuare legătura cu mama , chiar dacă sunt în vacanță la San Diego.

Ma deranjează mult asemenea știri, mai ales că nu te poti juca așa cu sufletul oamenilor”, a mărturisit Anamaria pentru spynews.ro.

Ionela Prodan are într-adevăr probleme de sănătate

Medicii de la Spitalul Elias au transmis un comunicat de presă în care lămuresc care este starea de sănătate a Ionelei Prodan, după toate speculațiile apărute în presă.

„Doamna a venit la spital pe fondul acutizării unor probleme mai vechi. În sensul că a avut simptome care într-un limbaj non-medical, să spunem aşa, înseamnă palpitaţii şi ameţeli.

A fost internată, a fost supusă unor investigaţii: RMN, Ecografie cardiacă, nişte investigaţii standard şi unele mai complexe şi am stabilit că este mai sănătos pentru domnia sa să rămână în spital, să-şi urmeze un tratament prescris de medicii specialişti. A fost văzută de o echipă multidisciplinară: cardiologi, neurologi.

I s-a montat şi holter pentru a se monitoriza activitatea cardiacă şi i s-au făcut mai multe feluri de ecografii.

Simptomele cardiace, într-un limbaj, v-am spus, non-medical popular dacă vreţi să luaţi aşa, au fost palpitaţiile”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias pe 31 ianuarie.

0