Crima din Brașov. Ce se va întâmpla la înmormântarea victimelor. Preot: „E prima oară în 17 ani!”

Rudele apropiaților familiei Buliga de la Brașov se pregătesc de înmormântare. Apropiații Monicăi Buliga și ai celor doi copii, victimele crimei de la Brașov, sunt în continuare în stare de șoc.

Preotul care va oficia slujba de înmormântare a făcut dezvăluiri despre ce se va întâmpla. Părintele Ilie-Ciprian Tărâță a spus că acest caz l-a impresionat profund.

„Marţi, pe 27 martie, pe la ora 12.00, eram chiar la familia Munteanu, cu agheazma mare, aşa cum este rânduiala în Postul Paştelui şi chiar discutam cu ei.

Îmi spuneau că îi aşteptau pe fată şi pe nepoţi să-i viziteze de sărbătorile de Paşte, şi erau tare fericiţi. După ce am plecat de la casa lor, după vreo două ore, am fost sunat de domnul Vasile care mi-a spus ce s-a întâmplat.

Iniţial nici nu am înţeles bine, am crezut că era vorba de cuscrii lor, şi domnul Munteanu era cutremurat, nu îşi găsea cuvintele.

CITESTE SI: Amănunte despre copilul spânzurat din greșeală. Ce a vrut să demonstreze

Nunta lui Meghan și Harry. Cuplul, în lacrimi înainte de căsătorie. Ce le-a transmis Regina Elisabeta cu voce tremurândă

M-am dus şi am vorbit cu clopotarul şi apoi mi s-a făcut şi mie rău, a trebuit să iau o pastilă,” povesteşte Ilie-Ciprian Tărâţă, preotul paroh de la Biserica Sf. Nicolae, pentru Adevărul.

Mașinile mortuare ajung în seara zilei de joi, iar rudele vor stabili detaliile funeraliilor, împreună cu preotul.

Ce au descoperit legiștii despre crima de la Brașov

Au apărut noi detalii legate de crima din Brașov. Legiștii au redactat un raport preliminar al autopsiei celor victime, iar avocatul lui Florin Mircea Buliga, tatăl criminal, a făcut dezvăluiri șocante despre clientul său.

Conform legiștilor, cele trei victime au fost ucise în somn și nu s-au putut lupta pentru viața lor

„Raportul preliminar al autopsiei confirmă că victimele au fost înjunghiate în somn. Din acest raport reiese că nu prezintă urme de apărare, semn că victimele nu s-au putut lupta pentru viaţa lor.

Urmează să primim redactat raportul complet şi atunci vom avea mai multe informaţii. Aşteptăm în zilele următoare şi rezultatul analizelor de sânge şi urină prelevate de la Florin Mircea Buliga care ne vor arăta dacă a consumat alcool sau droguri în ziua crimei“, a declarat procurorul de caz Daniel Dancă, conform Adevărul.

Prima care a murit a fost femeia de 42 de ani, mama copiilor. Mircea Buliga a așteptat ca ea să adoarmă pe masa de masaj, apoi a înjunghiat-o de trei ori în piept. În tot acest timp, fiul său era în camera lui, jucându-se pe calculator.

După ce s-a mai rugat un timp, criminalul și-a sunat fiica. Aceasta a spus că va veni imediat acasă. Ulterior, ajunsă la domiciliu, ea s-a dus direct la culcare.

Criminalul a așteptat până la miezul nopții, apoi și-a înjunghiat fata în inimă de opt ori. Apoi, a mers în camera băiatului și l-a înjunghait de trei ori. Arma crimei a fost lăsată pe patul băiatului.

Mircea Buliga a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și riscă ani grei de închisoare.

0