Horoscop săptămânal Urania 30 iunie – 6 iulie 2018. Astrologul a făcut precizări esențiale despre ce ne așteaptă în perioada următoare, chiar de mâine.

Horoscop săptămânal Urania 30 iunie – 6 iulie 2018

BERBEC: În prima parte a zilei de 30 iunie, noapte sau dimineață răscolită de evenimentele de cu o zi-două în urmă care și-au pus amprenta pe starea lor psihică și de a căror amintire nu se pot debarasa.

Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, dialog „de-a-ndoaselea” cu unele cunoștințe: una spun Berbecii, alta înțeleg cei cu care dialoghează.

Frecvente motive de contradicții și controverse; uneori, aceste dispute se pot naște și din felul în care nativii evaluează gesturile și inițiativele acelora cu care nu sunt de acord și pe care nu vor ezita să-i critice.

TAUR: În prima parte a zilei de 30 iunie, moment mai puțin activ din punct de vedere astral, care se consumă în zorii zilei pe casa ideilor superioare care nu pot crea, în câteva ore, efecte vizibile.

Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, zbucium social provocat de lupta pentru putere, de tentativa rivalilor de a le zdruncina nativilor postamentul puterii sau imaginea publică.

GEMENI: În prima parte a zilei de 30 iunie, nativii pot analiza, în taina nopții, una sau mai multe probleme materiale cărora, încă, nu le-au dat de capăt.

Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, Gemenii vor vădi tendința de a-și schimba opiniile, chiar și cele mai stabile, pe fonul unor informații destabilizatoare sau în urma confruntării cu situații care îi obligă să-și nuanțeze ideile și convingerile cât și felul în care le rostesc în public sau de față cu martori (familie, rude, prieteni, colegi, superiori, public, necunoscuți).

În acest mecanism de transformare a principiilor lor de viață, nu noutatea îi va speria ci radicalismul ei.

RAC: În prima parte a zilei de 30 iunie, context puțin semnificativ din punct de vedere astral.

Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, posibile întorsături de situație care pun în pericol un proiect personal condiționat de o subvenție, finanțare, sponsorizare, ajutor, împrumut, aprobare, acordare de facilități bănești.

„Lovitură de grație” în plin proces de partaj, moștenire, ieșire din indiviziune, divorț. Aceste evenimente schimbă cursul evenimentelor prin natura lor juridică (acte), relațională (părțile intră în conflict) ori din cauze externe care îi obligă pe nativi să țină cont de un context social, economic, juridic, moral, familial. CITESTE CONTINUAREA AICI

Iată ce se va întâmpla în continuare în luna iulie. Horoscop Minerva iulie 2018 – Integral pentru fiecare zodie. Cea de-a șaptea lună din an vine cu surprize neașteptate pentru zodiile Fecioară, Scorpion și Capricorn.

Horoscop lunar Minerva iulie 2018

BERBEC: Te vei simți capacitat de cantităţi enorme de energie chiar de la începutul lunii. Eşti ca un vulcan care a explodat undeva pe dinăuntru. Principalul lucru este să nu pierdeți momentul. Dacă vrei să acționezi, fă-o dar fără teama de a fi deranjat sau de a deranja. Ar trebui să faci ceva adevărat, cuvintele nu te vor ajuta deloc acum ci faptele. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

TAUR: În iulie, respectarea strictă a propriilor principii ar trebui să treacă în plan secund; nu te va ajuta, și chiar îţi poate face rău. Pe de altă parte, nu ar trebui să încerci să acționezi cu prea multă libertate sau faci acest lucru cu orice preţ. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

GEMENI: Nu neglija acele lucruri care erau întotdeauna considerate ca fiind prețioase pentru tine. De asemenea, ar trebui să încerci să nu mai faci ce fac ceilalţi; nu merge doar pe unul şi acelaşi lucru, ca un papagal, deoarece acum este mult mai important ce anume crezi despre un anumit fenomen sau eveniment. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

RAC: Iulie poate fi momentul celor mai semnificative transformări pentru Racii care sunt angajaţi. Dacă există oportunitatea de a pune în aplicare o idee planificată de mult timp, nu mai aștepta: a sosit momentul să acţionzi. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Citește horoscopul lunii iulie al Minervei AICI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.