Soarele intră în săgetător, ceea ce înseamnă curaj și optimism, spune astrologul Nicoleta Svârlefus. Săgetătorul este un semn al aventurii și este bine să fim un pic mai deschiși către a vedea partea frumoasă a vieții și să găsim partea distractivă în muncă. E o perioaă în care cu toții trebuie să ne deschidem mai mult. Săgetătorii interacționează în mod diferit cu celelalte zodii.

Săgetătorul va interacționa cu ușurință și se va înțelege destul de bine cu semnele de foc. Cu semnele de aer, de asemenea, Săgetătorii se simt într-o stimulare intelectuală și le place. Cu semnele de pământ nu interacționează ușor și nu le place deloc. Cu semnele de apă s-ar putea să se simta amenințați. Oricum sunt prea intense semnele de apă pentru Săgetător.

Soarele intră în Săgetător. Cum interacționează Săgetătorul cu fiecare zodie în parte

Cu Berbec poate face o echipă bună din prima dacă au un scop comun, chiar dacă această relație tinde spre afaceri mai mult decât către o relație afectivă.

Cu Taurul comunică greu. Taurul este rigid în gândire, iar Săgetătorul este la polul opus. El iubește schimbarea. Aceste două semne pot ajunge la un punct de mijloc.

Cu Gemenii se stimulează intelectual și mental foarte bine, sunt semne complementare. Dacă cele două zodii au idei pe care le împărtășesc se pot înțelege foarte bine.

O relație cu Racul are șanse foarte mici să ducă la ceva stabil și pe termen lung. Racul e prea emoțional pentru Săgetator. Săgetătorul nu are răbdare. Posesivitatea este greu de suportat.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care vor străluci în perioada următoare. Se vor simți pe culmile succesului

Cu Leul se simte în elementul lui. Totul este să mai renunțe la orgoliu și aroganță.

Cu Fecioara e complicat. Săgetătorul este vizionar, gândeste în mare, în timp ce o Fecioară gândește în detaliu. Din punct de vedere confesional, dacă au un scop comun, dacă ajung la un numitor comun, Săgetătorul se folosește de detalii pe care Fecioara le aduce în relații, iar Fecioara gândește în perspectivă. Atunci ei fac echipă foarte bună.

Sagetator cu Balanță pot forma o relație foarte interesantă și armonioasă, se pot înțelege foarte bine, doar că e o relație mai mult mentală și mai puțin emoțională. Nu prea au timp și răbdare să intre în profunzime.

Cu Scorpionul, suspiciunile sunt la ele acasă, Scorpionul va înțelege greu nevoia de libertate, în timp ce Săgetătorul cu cât se vede ținut mai mult, cu atât îi vine să fugă mai tare.

Doi Săgetători pot progresa împreună, mai ales daca au un scop comun. Cele două semne pot face o echipă extraordinară. E bine să mai coboare din când în când cu picioarele pe pământ.

Un Capricon poate să-l enerveze foarte tare, pentru că e mult prea conservator pentru Săgetător. Prin urmare între cei doi poate fi o relație obositoare.

Săgetătorul și Vărsătorul pot realiza lucruri extraordinare împreună. Vărsătorul aduce informații din viitor, iar Săgetătorul încurajează lucrurile noi.

Cu Peștii poate fi o relație frumoasă dacă îi unește un set de convingeri comune. Însă trebuie să evite ambiguitatea și nesiguranța și să-și împărtășească sincer și onest sentimentele tot timpul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.