Sfatul zilei de 5 ianuarie 2019 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 5 ianuarie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului.

Sfatul zilei de 5 ianuarie 2019:

BERBEC: Uită-te în oglindă înainte să te legi de ceilalți. Nimeni nu e perfect, așa că oprește-te din a face glume proaste. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR: Nu îi judeca pe ceilalți dacă nu au același apetit pentru muncă. Nu au toți acest cult și poate că și tu exagerezi cu hărnicia. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Lasă ipocrizia la o parte și recunoaște anumite lucruri chiar dacă aparent sunt în defavoarea ta. Numărul norocos al zilei: 2.

RAC: Te minți singur și îți spui că ai depășit o iubire din trecut, însă nu faci altceva decât să hrănești o stare care nu îți face bine. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU: Pune-te serios pe treabă că prea ai lenevit la început de an. Vrei ca alții să facă lucrurile în locul tău? Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ: Apucă-te de schimbările pe care ai tot zis că le faci. Nu mai lăsa pe mâine nimic. Începe de azi. Numărul norocos al zilei: 5.

BALANȚĂ: Du până la capăt acțiunile începute și nu lăsa lucrurile în plop, că plopul e în aer. Numărul norocos al zilei: 4.

SCORPION: Îți cam place distracția, dar vezi că unele vicii îți pot crea probleme de sănătate. Mai ușor cu țigările! Numărul norocos al zilei: 9.

SĂGETĂTOR: Vezi doar ce fac greșit ceilalți, dar când te apuci de autocritică? Este cazul să observi și unde ai fost pe lângă subiect. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN: Renunță la orgoliu măcar pentru un ceas. Încăpățânarea ta este uneori sufocantă. Fii mai uman, pentru numele lui Dumnezeu! Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR: Visezi la cai verzi pe pereți. Dacă vrei să rămâi în starea asta și fără niciun leu în buzunar, baftă! Numărul norocos al zilei: 11.

PEȘTI: Lasă-te de cel mai practicat sport al românului: bârfa. Indicat ar fi să îți vezi de treaba ta, că și așa ai multe pe cap. Numărul norocos al zilei: 6.

loading...
test
0
Test