Citește sfatul zilei de 5 aprilie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt provocările momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 5 aprilie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Organizează-te mai bine pentru că ai nevoie de timp pentru a face totul ca la carte. Numărul norocos al zilei: 6.

TAUR: Unii oameni din preajma ta se enervează destul de repede. Ai parte de o zi destul de stresantă. Ideal ar fi să te calmezi. Numărul norocos al zilei: 11.

GEMENI: Privești spre viitor cu optimism, însă anumite evenimente încă te iau prin surprindere. Numărul norocos al zilei: 13.

RAC: Gândul tău zboară către alte meleaguri. E timpul să călătorești puțin, să te bucuri de viață. Numărul norocos al zilei: 10.

LEU: Cele mai bune sfaturi vin de la cine nu te așteptai. Ia în calcul tot ce ți se spune azi. Numărul norocos al zilei: 7.

FECIOARĂ: Te îndoiești de intențiile pozitive ale anumitor persoane. Lasă totul la o parte și conturează-ți o opinie obiectivă. Numărul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: Ce se întâmplă pe 8. 04. 2018. Paștele, descifrat din punct de vedere numerologic

BALANȚĂ: Stai pe margine și observă totul cu atenție. Nu te precipita, nu spune lucruri de care s-ar putea să îți pară rău. Numărul norocos al zilei: 4.

SCORPION: Te trezești cu niște bani în buzunar și nu știi dacă ar trebui să îi investești acum sau să îi mai ții la tine. Ia o decizie la rece. Numărul norocos al zilei: 3.

SĂGETĂTOR: Visele tale devin realitate. Nu renunța la ceea ce îți dorești. Puterea stă în tine. Numărul norocos al zilei: 2.

CAPRICORN: Nu poți mulțumi pe toată lumea. Acceptă acest lucru și dă-i înainte. Numărul norocos al zilei: 1.

VĂRSĂTOR: Fii corect în aprecierile tale. Nu te lăsa păcălit de anumite vorbe dulci. Numărul norocos al zilei: 9.

PEȘTI: Energia și veselia ta sunt de invidiat. Azi ești în toane bune. Bucură-te de viață. Numărul norocos al zilei: 8.

Publicat de Suta Daniel

Daniel Suta - Editor senior Revista TEO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.