Sfatul zilei de 4 ianuarie 2019 pentru fiecare zodie

Ziua de azi este una speciala pentru Sagetatori. Fac un pas important in relatia de cuplu, insa trebuie sa analizeze totul cu mare atentie. Vezi sfatul zilei de 4 ianuarie 2019 pentru fiecare zodie.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te lasa purtat de manie si nu mai acuza pe cineva de un lucru fara sa fii 100% convins de asta. Certurile de azi nu iti aduc niciun beneficiu, ba dimpotriva. Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Se pare ca si tu ai ceva chef de cearta azi. Te deranjeaza anumite lucruri la ai tai, dar le poti spune totul fara vreun ton ridicat sau gesticulatii amenintatoare. Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: PANA CAND VEI FI SINGUR, IN FUNCTIE DE ZODIE

CITESTE SI: Cat de bine saruti in functie de zodia ta

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

La tine azi ori e alba ori e neagra, nu mai lasi niciun loc de nuante. Calmeaza-te si vezi ca viata are o mie si o suta de culori. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

O persoana speciala te invita in oras si ar fi bine sa nu o refuzi, mai ales ca va vedeti destul de rar din cauza joburilor voastre. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Daca vrei sa te aventurezi in locuri straine, fa-o! Experientele vor fi de neuitat. Plus de asta, nu uita niciodata ca fericirea depinde de propria ta vointa. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Azi te simti foarte sexy si te gandesti sa faci ceva pentru a-ti demonstra senzualitatea in fata persoanei iubite. Surprinde-o! Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Ai toate motivele din lume de bucurie si tu te consumi pentru lucruri cu totul irelevante. Arunca la cosul de gunoi gandurile negre si fa-ti inceputul de saptamana mai placut! Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

O tii in petreceri de dimineata si pana seara, esti o sursa inepuizabila de distractie. Atentie la excesul de bauturi alcoolice! Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Cina romantica, lumanari parfumate, muzica in surdina? Da, toate astea sunt posibile daca ii arati persoanei iubite ca tii la ea. Incepi saptamana cu promisiuni importante pentru linistea ta sufleteasca. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Tu stii una si buna: vrei sa faci tot posibilul ca persoana de care iti place sa iti raspunda cu „Da” la toate dorintele tale. Pasarea malai viseaza! Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Azi, mai mult ca oricand, iti aduci aminte de o persoana importanta care a plecat din viata ta. Acea persoana nu ar dori sa te vada trist, asa ca sterge-ti lacrimile si fa-i cinste bucurandu-te de viata. Numarul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Te gandesti sa iesi pe afara, dar sfatul astrelor este sa nu te expui la gerul ca de Boboteaza ce urmeaza zilele urmatoare. Riscurile se presupune ca deja le stii. Numarul norocos al zilei: 7.

loading...
test
0
Test