Sfatul zilei de 22 decembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 22 decembrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului.

Sfatul zilei de 22 decembrie 2018:

BERBEC: Urmează-ți intuiția căci astăzi e mai puternică. Trebuie să îți urmezi mereu simțurile, gândurile. Numărul norocos al zilei: 9.

TAUR: Nu te lăsa copleșit de emoțiile celor din jur, ci încearcă să fii tu tare. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI: Ai răbdare cu persoanele care nu se mișcă în ritmul tău alert. Unii sunt mai lenți, dar asta nu înseamnă că sunt nepricepuți. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC: Ai multe lucruri de făcut azi, așa că nu ar strica să te organizezi la milimetru. Numărul norocos al zilei: 8.

LEU: Speranța moare ultima și ești ferm convins că lucrurile vor avea un final fericit. Rămâi pe poziții. Numărul norocos al zilei: 3.

FECIOARĂ: Scoate leul din tine, arată că ești bătăios, că ambiția ta este nemărginită. Numărul norocos al zilei: 5.

BALANȚĂ: Pentru tine e o zi dedicată prietenilor, familiei, oamenilor dragi. Bucură-te de viață. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION: Nu mai pune răul în față, chiar dacă ești conștient că nu toate sunt bune. Fii un pic mai optimist. Numărul norocos al zilei: 10.

SĂGETĂTOR: Lasă de la tine dacă vezi că argumentele tale nu sunt bine primite de la persoanele mai în vârstă. Numărul norocos al zilei: 6.

CAPRICORN: Începe nebunia cumpărăturilor de Crăciun și ești destul de entuziasmat. Fă cadouri personale, pune-ți puțin mintea la contribuție. Numărul norocos al zilei: 7.

VĂRSĂTOR: Ai de luat o decizie care vizează situația ta financiară. Este momentul să pui piciorul în prag. Numărul norocos al zilei: 11.

PEȘTI: Cine știe ce fel de persoană ești nu te judecă. Ai prieteni buni, oameni înțelegători lângă tine și rămâi cu asta. Nu mai căuta nod în papură. Numărul norocos al zilei: 13.

loading...
test
0
Test