Sfatul zilei de 16 septembrie 2018

Sfatul zilei de 16 septembrie 2018. Se anunță o zi în care nativii tuturor zodiilor trebuie să se preocupe mai mult de starea de sănătate și de odihnă. Citește sfatul zilei de 16 septembrie pentru zodia ta:

BERBEC: Se anunță o zi în care pot veni vești de la cineva apropiat. Ascultă sfaturile care ți se dau și urmează-ți instinctul ca să vezi ce ai de făcut mai departe. Numărul norocos al zilei este 2.

TAUR: Ai nevoie de o zi în care să nu te preocupi de nimic și să te odihnești. Ai ocazia astăzi să petreci puțin timp departe de agitație, așa că profită din plin de ceea ce ți se oferă. Numărul norocos al zilei este 5.

GEMENI: Astăzi riști să faci niște greșeli pentru că vrei să faci prea multe lucruri deodată. Nu te grăbi și gândește-te de două ori dacă este cea mai bună soluție pentru tine. Numărul norocos al zilei este 8.

RAC: Petrece mai mult timp cu persoana iubită, deoarece riști astăzi să primești reproșuri pe care cu siguranță că nu le vei digera prea ușor. Aveți nevoie de astfel de momente speciale, în doi. Numărul norocos al zilei este 4.

LEU: Mai lasă de la tine în discuțiile cu cei dragi, pentru că s-ar putea să afli niște lucruri extrem de folositoare. Vorba aceea, cine nu are bătrâni să și-i cumpere se aplică perfect în cazul tău astăzi. Numărul norocos al zilei este 7.

FECIOARĂ: Te simți epuizat și ai nevoie de o vacanță ca de o gură de aer proaspăt. Caută o ofertă, cumpără biletele și pregătește-te pentru câteva zile în care să nu mai știi de nimeni și de nimic. Numărul norocos al zilei este 2.

BALANȚĂ: Astăzi s-ar putea să fii rugat să dai o mână de ajutor cuiva pe care nu îl cunoști foarte bine. Ai ocazia să porți o discuție extrem de interesantă cu acea persoană, care te va ajuta să te cunoști mai bine. Numărul norocos al zilei este 6.

SCORPION: Un cadou din partea celor dragi s-ar putea să te ia prin surprindere, însă aceștia îți arată astfel că te prețuiesc foarte mult. Primește cu bucurie orice lucru, oricât de neînsemnat ar părea. Numărul norocos al zilei este 9.

SĂGETĂTOR: Încearcă astăzi ca să te odihnești mai mult. O ieșire alături de cei dragi este momentul prielnic pentru a petrece momente de calitate și pentru a cunoaște și oameni noi. Numărul norocos al zilei este 13.

CAPRICORN: O veste din partea unei persoane dragi s-ar putea să te pună pe gânduri astăzi, însă nu este cazul să îți faci prea multe gânduri. Tot răul spre bine astăzi, iar spre seară vei fi complet lămurit. Numărul norocos al zilei este 3.

VĂRSĂTOR: Ascultă mai mult doleanțele persoanelor dragi și faceți împreună planuri de viitor. Chiar dacă îți place să fii șef în casă, astăzi trebuie să înveți să lucrezi în echipă cu aceste persoane. Numărul norocos al zilei este 1.

PEȘTI: Astăzi primești o veste care te va bucura nespus. Poate fi vorba despre o persoană apropiată din familie care așteaptă un copil sau vestea unei căsătorii. Este un moment care îți va aduce sâmbetul pe buze. Numărul norocos al zilei este 5.

loading...
test
0
Test