Sfatul zilei de 15 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 15 septembrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 15 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Deții niște informații cu care poți face mult rău, așa că ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a acționa. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR: Lasă de la tine dacă vezi că n-ai cu cine. Unele lucruri care trebuie rezolvate nu țin doar de tine. Numărul norocos al zilei: 11.

GEMENI: Nu știi pe unde să o apuci și ai senzația că parcă nu mai ai acel fler de altă dată. Poate că greșești. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: Agresivitatea ta verbală este taxată imediat de cei din jur. Coboară cu picioarele pe pământ. Numărul norocos al zilei: 6.

LEU: Pericolul te pândește peste tot așa că ai mare grijă cu cine te înhami la drum. Numărul norocos al zilei: 13.

FECIOARĂ: Caută mai bine anumite informații și nu te lua după primele rezultate la care ajungi. Numărul norocos al zilei: 7.

BALANȚĂ: Tentativele tale eșuate de a cuceri pe cineva nu ar trebui să te demoralizeze. Numărul norocos al zilei: 9.

CITESTE SI: Zodiile pe care nu le vei uita niciodată. Rămân în sufletul tău pe vecie

Luna, Jupiter și Venus în zodia Scorpion. Care sunt zodiile avantajate

SCORPION: Trăiește-ți viața și nu regreta nimic. E timpul să faci ce îți place. Numărul norocos al zilei: 10.

SĂGETĂTOR: Oriunde mergi auzi cum oamenii se plâng de câte ceva. Nu te încărca negativ de la ei. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN: Trebuie să acoperi fapta cuiva și ești pus între ciocan și nicovală. Alege soluția cea mai eficientă. Numărul norocos al zilei: 1.

VĂRSĂTOR: Te cam nedumerește ceea ce afli azi despre un prieten apropiat. E momentul să faci investigații. Numărul norocos al zilei: 3.

PEȘTI: Banii se duc și tu încă nu ai niciun plan concret de a-i conserva. Vezi că timpul trece în defavoarea ta. Numărul norocos al zilei: 5.

loading...
test
0
Test