Citește sfatul zilei și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 13 februarie 2019 pentru fiecare zodie
BERBEC: Nu îți elibera răutățile asupra oamenilor cu care abia ai interacționat. Îți faci foarte mult rău. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR: Nu ai alături de tine persoanele cele mai potrivite, așa că fă tot posibilul și du mai departe sarcinile fără să ții cont de cei cârcotași. Numărul norocos al zilei: 13.

GEMENI: Apreciezi enorm sprijinul celor din jur, mai ales al prietenilor tăi. Fă tot posibilul și ține-i aproape. Numărul norocos al zilei: 11.

RAC: Nu te mai gândi la lista de aspecte pe care acum nu le înțelegi. Lasă timpul să-și facă treaba. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU: Ești în fața unui proiect care te entuziasmează enorm. Dă tot ce poți ca să îți fie bine. Numărul norocos al zilei: 3.

FECIOARĂ: Apar o serie de neînțelegeri în familie și trebuie să înveți să te rezumi la lucrurile care contează cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 1.

BALANȚĂ: Ai o stare neplăcută și nu înțelegi foarte exact de la ce a pornit. Ai grijă ce faci. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION: Nimic nu înaintează conform planurilor. Nimic nu se compară cu starea ta de debusolare totală. Adună-te, căci totul va fi bine. Numărul norocos al zilei: 5.

SĂGETĂTOR: Nu te mai grăbi, nu te mai agita. Ești dispus să mergi până în pânzele albe pentru dreptatea ta, dar nu este cazul. Numărul norocos al zilei: 6.

CAPRICORN: Ocupă-te mai întâi de lucrurile mici, de chestiile mărunte din viața ta. Numărul norocos al zilei: 7.

VĂRSĂTOR: Dacă îți lipsește entuziasmul, e bine să faci tot posibilul să îl recapeți. Numărul norocos al zilei: 15.

PEȘTI: Nu poți duce la îndeplinire anumite lucruri și asta te deranjează. Numărul norocos al zilei: 20.

Publicat de Adrian Vrauko

Adrian Vrauko - publisher si cofondator al Revistei Teo Trandafir

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.