3 zodii cuceresc inimile tuturor. Citește sfatul zilei de 15 iulie 2017

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu te opri din munca si incearca sa ii convingi pe cei din jur de ideile tale. Trebuie sa faci fata multor situatii si stresul poate sa iti acapareze ratiunea. Respira si numara pana la 10 in loc sa spui ceva deranjant. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

O veste buna aduce multa lumina in sufletul tau. Bucura-te de informatia pe care o primesti azi si foloseste-o imediat. Numarul norocos al zilei: 3.

SAGETATOR

Ai toate calitatile ca sa te faci remarcat si azi traiesti o zi importanta in acest sens. Nu te zgarci de la cuvinte pe care sa le folosesti chiar si daca pari pupincurist. Fa ceea ce simti. Numarul norocos al zilei: 6.

CITESTE SI: Horoscop 15 iulie 2017. Probleme majore pentru Fecioare

Horoscop săptămânal Minerva 16-22 iulie 2017 INTEGRAL pentru toate zodiile

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Asteapta-te la discutii in contradictoriu pentru ca ele sunt inevitabile. Nu spune ceea ce gandesti fara sa verifici inainte informatiile. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Ai nevoie de o persoana cu picioarele pe pamant, o persoana care sa iti deschida ochii cu privire la multe dileme pe care le ai. Uita-te mai bine in jur, se afla chiar langa tine! Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Nu alerga dupa cai verzi pe pereti. Nu mai visa fara sa faci ceva pentru idealurile tale. Paseste puternic inainte si lupta. Numarul norocos al zilei: 33.

loading...
0