Previziuni karmice 7-13 noiembrie 2016. O saptamana a diversitatii

Se fac mutari definitive pe tabla astrala de sah in perioada 7-13 noiembrie. Intrarea zeului razboiului, Marte, in Varsator va produce o serie de schimbari de mentalitati in perioada ce vine. Vor exista explozii de personalitate, mai ales in randul zodiilor de aer si de pamant. Iata ce se va intampla pana pe 13 noiembrie.

Previziuni karmice 7-13 noiembrie 2016

ZODIILE DE AER

GEMENI – Vei fi obligat sa revii cu picioarele pe pamant, sa iti redescoperi menirea cu care ai fost harazit in aceasta lume. In sufletul tau se nasc o serie de intrebari, de dileme, de confuzii, insa foarte interesante, ceea ce inseamna ca iti vei ocupa mintea toata saptamana.

BALANTA – In cazul tau se recomanda mai multa blandete. Oricat de mult ti-ai dori sa iesi din tipare, trebuie sa iti pregatesti cu atentie fiecare gest, fiecare iesire publica. Nu trebuie sa te astepti ca ceilalti sa faca lucrurile in locul tau, dar nici sa le scoti ochii daca nu isi indeplinesc sarcinile.

VARSATOR – Marte se va perinda in toate casele tale si va lasa in urma ordine. Pentru obtinerea echilibrului va trebui sa treci prin clipe destul de complicate. Te vei lovi de acuzatii, de atitudini ostile, de situatii din care nu vei putea scapa foarte usor.

ZODIILE DE PAMANT

TAUR – Cea mai critica zi a saptamanii va fi 11 noiembrie. Pot aparea o serie de ganduri de despartire fata de locul in care ti-ai petrecut cea mai mare parte din timp in ultima vreme. Va iesi Taurul la iveala!

FECIOARA – Saptamana te va solicita mult din toate punctele de vedere. Se vor ivi tot felul de situatii conflictuale. Nici cu sanatatea nu vei sta excelent, ceea ce inseamna ca trebuie sa te protejezi mai mult in urmatoarea perioada.

CITESTE SI: Compatibilitati zodiacale in 2017. Ce nativi vor fi intr-o comuniune spirituala

CAPRICORN – Oboseala te va acapara aproape in totalitate. Va trebui sa gasesti o modalitate sa ramai consecvent in actiunile tale, dar sa ai si timp liber. Va fi o perioada plina de diversitate. Apar lacrimi de fericire, dar si lacrimi de tristete.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

loading...
0