Horoscopul săptămânii. 2 astrologi, o concluzie: Zodiile norocoase în perioada 11 – 17 iunie 2018

Oana Hanganu și Mihai Voropchievici vin cu cele mai interesante predicții astrologice pentru perioada care urmează. Cei doi astrologi au citit în stele și ne oferă câteva informații despre ce ne așteaptă zilele următoare.

Horoscopul săptămânii: Concluziile Oanei Hanganu

Berbecii rezolvă probleme de familie. În cuplu domnesc gelozia și pasiunea, iar în relațiile aflate la început de drum se fac, prea devreme, planuri de viitor.

Taurii au rol de pacificator între rude și partenerul de viață: problemele apar dacă există resentimente sau reproșuri nerostite. În plan financiar, Taurii au astrele de partea lor.

Gemenii sunt foarte convingători și obțin tot ce doresc din negocieri și parteneriate. În weekend, o călătorie în doi ar putea fi cadoul perfect pentru persoana iubită.

Racii sunt dispuși să facă schimbările necesare în plan profesional pentru a câștiga mai mulți bani. Acasă, își răsfață copiii și dau peste cap bugetul familiei. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Horoscopul săptămânii: Concluziile lui Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici prezintă horoscopul pentru toată luna iunie. Care sunt nativii care vor avea parte de belșug și cine va face schimbări majore în prima lună de vară. Vorpchievici ne spune la ce trebuie să fim atenți în această perioadă.

Iată previziunile pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec. Este câștigător pe toate planurile.

Taur. Are o lună cu multe așteptări și schimbări importante.

Gemeni. Au o lună în care trebuie să-și consolideze poziția în familie, dar și la serviciu.

Rac. Trebuie să lase toate fricile legate de trecut și să se pregătească pentru o lună mult mai bună.

Leul. Are o lună de schimbări masive comportamentale. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

loading...
test
0
Test