Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Capricorn. Visele tale ar putea fi foarte vivace la începutul săptămânii, datorită Lunii în Vărsător, în Casa a 2-a a banilor munciţi și s-ar putea să te facă să visezi la oarecare investiţii pe termen lung.

Ar putea fi util să le notezi, pentru că ar putea să devină o adevărată mină de aur pentru tine. Mercur este în domiciliu şi face conjuncţie cu Soarele, în Casa muncii şi a rutinei profesionale şi te poate încuraja să fii mai organizat. Dacă ai prea multe activități cu care te descurci din ce în ce mai greu, renunţarea la câteva te poate elibera, nu mai intri în criză de timp și te va face ceva mai puțin anxios.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Capricorn

Posibilitățile romantice abundă vineri și sâmbătă, 8 şi 9 iunie, pe măsură ce Venus face un trigon frumos cu Jupiter și cu Neptun. Te poți bucura de întâlnirea perfectă fie cu un partener de afaceri, fie cu o persoană de care să te îndrăgosteşti. Acest amestec de energii este, de asemenea, excelent pentru distracţie, cum ar fi o sărbătorire a cuiva în doi sau o petrecere de familie. Chiar și afacerile merg foarte bine în acest moment.

În sfârşit, se pare că ai devenit conștient de propria ta putere emoțională. Ai foarte multă putere acum, care însă, atenţie, l-ar putea intimida partenera/ul tău. Dacă faci în aşa fel încât tu să iei majoritatea deciziilor, linişteşte-ţi partenera/ul spunându-i că ai cele mai bune intenţii dar şi interese proprii dintre cele mai bune. Dacă te gândești să schimbi ceva în weekend, elementul surpriză funcționează în favoarea ta. Dacă nu ai altceva, partenera/ul tău va aprecia inițiativa.

Profesional, ai putea intra într-o dispută deschisă cu șeful acum. Probabil că ai conflicte şi cu ceilalți colegi, chiar dacă nu o arăți. Simţi că este un moment important pentru a merge mai încet și a-ţi verifica munca. Dacă te enervezi înainte de a începe, este probabil să acționezi împotriva propriilor interese. Perioada, trebuie să rescunosc, aduce provocări din partea oamenilor care se simt aleşi să facă lucrurile într-un fel. Un obstacol aparent ar putea însemna să afli lucruri mai importante dacă taci.

Aspecte din Casa carierei îngreunează progresul real. Ţi se cere să construieşti foarte atent pornind de la fundaţie astfel încât să ai o bază solidă. Universul indică o schimbare în viața de acasă, inclusiv o posibilă mutare. Te-ai gândit vreodată să te muţi în altă localitate unde cariera ta ar putea fi ceea ce îţi doreşti? S-ar putea să funcționeze! Adună informaţii înainte şi abia apoi depune CV-uri.

Te vei simți mult puternic și mai motivat să continui schimbrările. În special, vei pune accent pe sănătatea și bunăstarea ta interioară un timp. Trebuie să fii dispus să renunți la răni vechi și la resentimente. Un program de exerciții fizice regulate te va ajuta să rămâi în formă și să te simți minunat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.