Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie TAUR

Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – Taur

Foarte energici aceşti nativi în săptămâna care urmează şi tocmai pentru că debordează de energie să fie atenţi nu cumva să calce în străchini şi să strice ce era mai frumos!

Se pare că în această săptămână talentele sale native, care se manifestă prin creativitate – poate fi şi artistică, îi pot propulsa în lumina reflectoarelor pe 28 și pe 29 noiembrie cu şanse serioase de succes, şi mai repede decât cred vor trebui să vorbească despre asta, undeva pe 2 decembrie.

Se pot pomeni că revine o pasiune, un hobby din trecut, şi nu vor ştii cum să se împartă pe 30 noiembrie. Atmosfera generală este bună, dar din pripeală se pot face greşeli care vor repercuta mai ales asupra relaţiei. Atenţie la zilele de 1 şi 2 decembrie!

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANTĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Şi la ei ambianţa relaţională pare să se deterioreze brusc, dumincă pe 26 noiembrie, nu care cumva posesivitatea şi gelozia lor proverbială să le dea greș acum să facă vreo scenă, nu de alta, că dacă mai este şi în public, repercusiunile vor fi pe măsură şi o relaţie care săptămâna trecută îi făcea pe parteneri să se creadă într-al nouălea cer, acum să se lase cu o separare irevocabilă.

De ei depinde dacă vor ştii să le fie aproape celor din familie sau persoanei iubite şi trebuie să înţeleagă că au capacitatea de a calma lucrurile. Dragostea este cea care ne face mai buni, aşa se spune, ei bine, aş vrea să nu uite acest lucru.

Simt că orice banalitate îi enervează? Să respire profund şi să închidă ochii, să mai respire odată apoi să îi deschidă şi să privească în jur, vor remarca imediat dacă cineva a sesizat starea lor.

Şi dacă la Berbeci, femeile par mai energice, la Taur, ca întotdeauna masculul va ieşi în evidenţă, un simplu reproş din partea partenerului/erei, o privire lunecuoasă a cuiva din anturaj îl fac pe aparent molatecul Taur să explodeze.

Oricât s-ar încerca dezamorsarea conflictului, acesta pare de neoprit şi cum are obiceiul să ridice mâna şi să lovească ar putea face una nefăcută mai ales dacă partenera este şi însărcinată.

De unde era decis să se reorienteze profesional, acum totul este învăluit în nesiguranţă, indecizie ca şi cum un văl de ceaţa s-a coborât peste mintea lor.

Eu îi sfătuiesc să aştepte cu asemenea decizii, va veni şi timpul lor. Să-şi vadă de trebă şi să nu bombăne în urma şefilor că nu ştiu cine îi va auzi şi se pot trezi pe tuşă.
Zile ciudate 28 şi 29 noiembrie. Posibil că îşi gestionează prost productivitatea şi de aici problemele, să nu intre în panică deoarece sunt apreciaţi pentru ceea ce fac.

Productivitatea în colectivitate este un mit, nimeni nu este egal din acest punct de vedere. Să încerce să se detaşeye şi să vadă cum se construieşte proiectul şi atunci va avea perspectiva reală. Lucratul peste noapte nu este o soluţie dar dacă aşa simt ca sunt mai productivi să lucreze şi noaptea.

În ce priveşte banii, au cât le trebuie şi cum nu sunt mofturoşi ca fire se descurcă. Cei care sunt finanţaţi de părinţi sunt şi mai fericiţi!

Să fie atenţi la aritmiile de pe urma stresului, deci să se odihnească şi să înveţe să se calmeze. Să nu abandoneze ideea de mişcare şi să meargă măcar de două ori pe săptămână la o sală de sport sau la înot .

Apoi, un ceai de plante este mai bun decât o cafea tare iar o salată de crudităţi, mai bună decât un produs fast food.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANTĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

0