Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie – Rac

Rac Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie

Pentru aceşti nativi toate lucrurile merg ca pe roate, singurul lucru pe care nu îl pricep este de ce nu au încredere în ei?! În special cei tineri, nu doar că nu comunică sau dacă o fac, o fac aiurea, dar se încrâncenează în nişte idei, utopii şi filozofie de viaţă de împrumut care în loc să îi ajute le face numai deservicii.

Nu putem avea cât ne dorim, dar ne putem face viaţa mai bună din cât avem! Cei mai afectaţi par tinerii şi adolescenţii! Dacă au clar în minte ceea ce vor să facă, 27 şi 28 noiembrie pot fi zile în care aceste dorinţe să se materializeze şi după 29 noiembrie pentru Raci va începe un nou drum pe care toţi cei din jur îl vor vedea.

Romantismul lor va fi la cote înalte, ştiu exact ce vor ei şi intuiesc ce doresc partenerii lor, iar dacă persoanele pe care le-au cunoscut recent ocupă deja un loc în agenda şi mintea lor, sunt semne că s-au îndrăgostit sau au gânduri serioase.

Sunt capabili de gesturi nebuneşti ca să demosntreze ceea ce simt. Luni şi marţi, pe 27 şi 28 noiembrie, aceste incertitudini se vor lovi de comunicarea în familie. Se cred neînţeleşi, sunt rebeli, se revoltă din orice, jignesc…cred că acum este bine să intervină nu pisălogeala mamei, de ce, de unde, cum, când ci înţelepciunea unui bunic, a unui dascăl în care ei au încredere, sunt momente în viaţă când trebuie să apelăm la o terţă persoană dacă vrem să îi fie bine copilului nostru.

În cuplurile tinere este armonie, mai ales dacă la cârma familiei este bărbatul dar factorul de decizie, femeia. Cu intuiţia şi răbdarea acesteia din urmă emoţiile exultă şi Racii nu că revin la gânduri mai bune, ci simt că familia îi acceptă aşa cum sunt şi aceasta le dă siguranţa interioară de care au nevoie.

Profesional, ziua de 27 noiembrie poate fi o zi a culesului, în sensul că cele bune acum le vor aduce satisfacţii nebănuite. Nu este vorba despre promovare deşi se vorbeşte de aşa ceva cât cred că este vorba despre o concentrare de idei şi o forţă proteică de care aveu nevoie să finalizeze o lucrare, un proiect, o teză de doctorat sau o licenţă, numai bine ultimele două să aducă în discuţie şi poziţia în schema profesională corespunzătoare momentului. Să discute despre treaba asta dar să nu se grăbească să primească un răspuns.

Financiar le sugerez să fie atenţi la comunicare dacă vor ca bunăstarea financiară să dea roade.

Posibil conflict cu un prieten pentru banii pe care i-a împrumutat şi nu i-a mai primit înapoi.

De asemenea, este posibil să fie tentaţi să investească în ceva, în orice numai să aducă bani. Aş spune să mai aibă puţină răbdare. Banii continuă să vină pe măsură ce se achită de promisiunile făcute.

Axa metabolică este destul de afectată, aşa că le sugerez să fie atenţi la unele disfuncţii organice care ţin de digestie, dar şi de eliminarea toxinelor din organism, dacă trebuie să ţină chiar un regim pentru a ajuta procesele fiziologice implicate.

De asemenea, le sugerez să dea o mai mare atenţie tulburărilor cardio-vasculare dacă vor să nu aibă probleme mai tâziu. Dacă vor simţi că sunt obosiţi să se odihnească, dar asta nu exclude să-şi facă un obicei de a merge la sală şi să urmeze periodic un set de exerciţii cardio sau de forţă chiar.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANTĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

0