Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie – Leu

Leu – Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie

Se relaxează şi aceşti nativi, se liniştesc, se calmează, aderă la ideea de stabilitate pe care le-o aduce familia şi decid să petreacă cât mai mult timp alături de aceasta. Poate că aici concură şi relaxarea de la serviciu, unde atmosfera s-a mai detensionat, relaţiile cu colegii, cu şefii sau cu subordonaţii, au intrat în normalitate şi simt că pot să se desprindă de ceea ce este vechi, anacronic, anchilozat.

Sunt primele efecte care se resimt de pe urma crucii cardinale care este pe cale de disoluţie, dar să nu ne bucurăm încă.

Se schimbă şi relaţiile cu cei de acasă, simt nevoia să se implice mai mult în probleme familiei, vor să discute cu copiii, cu partenerii de viaţă, cu părinţii, vor să dea o anumită direcţie relaţiei, în care comuniunea spirituală să fie liantul.

Zile speciale 28, 29 noiembrie şi 1, 2 decmbrie. Unii doresc să-şi întemeieze o familie şi fac planuri când să pună nuntă, cei care nu au o prietenă/prieten sunt convinşi că va veni vremea şi pentru aşa ceva, cert este ca nativii Leu îşi doresc mai mult ca nicioidată o familie!

Pe 27 și pe 28 noiembrie vor fi nevoiți pentru a da de capătul problemei să facă un puternic excurs interior, dar puteți fi siguri că odată cu această analiză interioară, Leii au făcut un progres uriaș în a se cunoaște nu doar pe sine ci să îi înțeleagă rapid și pe cei care trec prin situații asemănătoare.

Deciziile pe care le iau sunt bune, se bizuie pe o judecată lucidă și la obiect ceea ce transformă sfârşitul de săptămână într-un adevărat de triumf. Și se vor simți minunat!

Profesional nu par să fie probleme, totuşi le-aş sugera să fie atenţi ce vorbesc cu colegii sau la vreo întâlnire lucrativă. Perspectivele sunt excelente și au șansa de a face profit de pe urma unor idei care țin de felul lor de a fi și nu de carieră, în compania oamenilor care i-au format.

Indiferent de disputa în care intră, șansele ca acestea sa se încheie în favoarea lor este maximă. Dacă au propria afacere vor gestiona finanțele de maniera că vor stârni multe dușmănii.

Dacă sunt angajați în diverse instituții de stat vor parcurge o perioadă extrem de intensă și profitabilă. Sunt capabili să realizeze tot ceea ce își propun.

Unul din lucrurile preferate, la locul de muncă și în familie este perfecționarea continuă. Învață o limbă străină dacă trebuie, cum să opereze în sistemul informnatic orice dacă trebuie, de fapt curiozitatea lor nativă, în ce privește perfecțiobarea, seamănă întrucâtva cu a Fecioarelor. Pe de altă parte, cei care lucrează în domeniul financiar, să citească atent fiecare document, fiecare act care le trece prin mână şi abia apoi să semneze. Este vorba despre zilele de 27, 28 şi 29 noiembrie.

S-ar putea confrunta în continuare cu probleme de tip conturi blocate pentru niște amenzi de circulaţie sau pentru o serie de rectificari financiare de care nu au ştiut sau de care au uitat. Aşa că bugetul lor este grefat de datorii către stat, trebuie să le plătească, nu au ce face!

Şi la ei sănătatea depinde de stres şi de oboseală şi de aici probleme de anxietate, de palpitaţii, de lipsa poftei de mâncare. Să nu uite că un regim riguros de viaţă îi poate salva de aceste neajunsuri.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANTĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

0