Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie – Fecioară

Fecioară – Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie

De ziceam că aceşti nativi se vor linişti, iată că şi la ei se precipită lucrurile, în sensul că parcă nu mai ştiu încotro să o apuce, îşi irosesc energia încercând să rezolve o grămadă de probleme care pur și simplu nu sunt ale lor, indiferent ce cred unii despre ei, mai ales pe 1 decembrie.

Ar trebui să-şi conserve această energie pentru proiecte spectaculoase. Până pe 27 și 28 noiembrie, mai verifică odată dacă fiecare detaliu este corect sau ar putea să seteze ultimele comenzi înainte de a purcede la drum.

Sfatul meu este să ia lucrurile pe îndelete că vor găsi luminiţa de la capătul tunelului. Lucrurile se accelerează undeva în sfera profesionalului cu tangenţă pe deoparte la creativitate, pe de alta la puterea lor de discriminare, capacitatea lor de a discerne binele de rău, de a separa grâul de neghină.

Cel puţin relaţional lucrurile sunt pe drumul cel bun, poate pe ici pe acolo, se mai confruntă cu soacrele sau mamele vis-a-vis de ceea ce vor să facă sau ce vor să aleagă, dar să nu uite că nu pot mulţumi pe toată lumea.

Sunt unele probleme care au legătură cu ei și probleme care nu au nimic de a face cu ei. Din prima categorie face parte nevoia de a exercita un anumit control asupra partenrei/lui.

Lucrurile din cea de a doua categorie sunt mai greu de rezolvat. Înainte de a înţelege că au cheltuit prea multă energie încercând să schimbe ceva asupra căruia nu aveau niciun control pe 1 şi 2 decembrie, să se asigure că au verificat şi ştiu exact cu ce fel de probleme au de a face.

Pe 29 şi 30 noiembrie posibil o invitaţie să petreacă minivacanţa la nişte rude, în străinătate şi i-aş sfătui să accepte indiferent de ce spun ceilalţi. Tot pe 30 noiembrie, dacă cineva are de susţinut un examen pentru obţierea unei trepte de salarizare este foarte bine susţinut. Avantajate însă sunt femeile!

Din punct de vedere profesional, cei care lucrează cu contracte vor avea o perioadă excelentă, cu surprize de gen promovare peste noapte în posturi la care nici măcar nu îndrăzneau să viseze.

Spiritul lor organizatoric, ideile şi cunoaşterea în domeniul vor fi esenţiale în momentul în care li se va avansa propunerea. Excelente din acest punct de vedere zilele de 27 şi 28 noiembrie.

Alţi nativi Fecioară se pot confrunta cu probleme pentru că nu ştiu când să se oprească şi sunt convinşi că li se cuvine ceea ce cer, ei bine, aceste cereri dacă nu sunt justificate şi argumentate aşa cum trebuie le pot crea neplăceri de tipul retrogradării profesionale.

Acelaşi lucru este posibil şi din cauză că un om din subordine sau un coleg nu a făcut la timp ceea ce i s-a cerut. Periculoasă în acest sens mi se pare ziua de 30 noiembrie.

Chiar dacă colegii le cer să facă ore suplimentare ca să lucreze şi să încheie toate proiectele pe care le au în lucru, să nu spună nu deoarece le vor prinde bine o zi – două de relaş, după aceea, ca să se pregătească pentru propriile proiecte!

Financiar, lucrurile stau nesperat de bine datorită stabilităţii veniturilor, spuneam acum câteva săptămâni că aceşti nativi se bucură de venituri constante pentru o perioadă lungă de timp. Îşi doresc mai mult, dar pentru a avea mai mult este nevoie de răbdare şi ei au din plin.

Ca sănătate, ştiu să îşi asculte organismul atunci când îi cere ceea ce are nevoie, atunci se vor simţi excelent. Dacă însă ignoră toate aceste semnale, corpul lor ar putea începe să protesteze – stări de oboseală, răceli din senin.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANTĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

0