Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie – Capricorn

Horoscop Saptamanal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie – Capricorn

Vor munci ca un câine să aducă la termen toate obligaţiile profesionale pe care le au. Apoi, serile spre surpriza unora, le vor petrece la cenacluri de artă sau citind poezie, desenând, cântând, dansând – indiferent de mediul în care trăiesc şi muncesc, bucuraţi-vă de creativitate.

Ei care de regulă sunt pragmatici, ştiu foarte bine ce au de făcut, de astă dată cad pradă propriilor vise şi aici mă refer, în special, la cei tineri, pentru maturi viaţa este aşeazată în tipare rigide, e drept, dar sigure.

Iar perioada aceasta dură durează cam toată săptămâna, în funcţie de tema natală a fiecăruia. În schimb, au o abilitate uluitoare de a comunica şi de a înţelege rapid lucrurile, astfel încât vor avea satisfacţia reciprocă, de a se putea descurca cu ceea ce au la-ndemână.

Tensiunile sunt generate şi de cârma destinului, de ascensiunea Neptun-Neptun în aspect nu tocmai plăcut cu tripla conjuncţie Saturn – Mercur – Luna Neagră, semn că a venit momentul să-şi achite datoriile sau prostiile pe care le-au făcut, cu atât mai mult cu cât se apropie, pentru ei, încheierea unui ciclul al nodurilor lunare.

Se simt obosiţi să tot aştepte ca persoana la care se gândesc să dea un semn că înţeleg demersurile lor. Ei bine, atunci înseamnă că este momentul ca ei să devină un pic mai vizibili, să încerce să facă ceva mai mult decât să aştepte momentul prielnic, trebuie să ia prin surprindere persoana ca să poată miza pe înţelegere şi acceptare.

Una din marile capcane în care au căzut sau sunt la un pas să cadă, este cea a iubirii. Ştiu să fie amanţi extraordinari, dar problema este că din toată povestea vor ieşi cu sufletul ţăndări deoarece nu ştiu să-şi ia măsuri de precauţie, sunt convinşi că dacă ei dau totul şi partenerul face acelaşi lucru.

Ei bine, vor avea ocazia să constate pe pielea lor că lucrurile nu stau chiar aşa. Şi apropo de escapade, i-aş sfătui ca luni, 30 noiembrie şi vineri şi sâmbătă, respectiv 1 şi 2 decembrie, să nu se pornească la drum lung deoarece există un risc sporit de accidente.

Mulţi se întreabă care secretul succesului acestor nativi. Le spun eu ca să nu se mai chinuie, perseverenţă şi consecvenţă. La urma urmei, aţi auzit vreodată de cineva care ajunge în vârf fără să fi muncit pentru acea poziţie?

Bine, fac excepţie acei nativi care au totul de-a gata. Este bine că vor să schimbe ceva în rutina cotidiană dar nu acum. Cum spuneam mai sus tinerii sunt susceptibili la a face cele mai multe prostii şi când spun tineri mă refer la Capricornii de până în 40 de ani. Decizia profesională pe care o vor lua le va afecta nu doar imaginea ci şi bugetul. Deci, să aibă grijă la zilele de 28 şi 29 noiembrie.

De asemenea, este posibil ca de pe urma unui proces de partaj, în cazul în care sunt în divorţ, să nu se aleagă cu nimic din ce au crezut că pot avea sau vor constata că întreg eşafodajul pe care şi-au construit realitatea următoare este unul friabil, care la prima furtună se spulberă.

Ca sănătate, singurul lucru pe care trebuie să-l păstreze este conduita ponderată în tot ceea ce fac, inclusiv alimentaţie şi odihnă. Atunci când decid cum să rezolve lucrurile, este foarte important să se întrebe: cât de sănătoasă este ceea ce vor să facă, au timpul necesar sau va urma o perioadă cu stres intens?

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANTĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

0