Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie – Balanță

Balanţă – Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie

Existenţa acestor nativi se învârte, dacă se poate spune aşa în jurul relaţiilor pe care le au şi cu siguranţă, nu este rău, pentru că totul în viaţa lor a fost dinainte de relaţiile pe care le-au avut.

Acest tip de abordare concretă îi va ajuta să-şi clarifice câteva lucruri esenţiale cum ar fi ce îşi doresc, de ce îşi dorsc asta şi nu aia etc. Le revine nu atât încrederea în ei cât siguranţa de sine, se dovedesc eficienţi acolo unde sunt şi în tot ceea ce fac, iar trigonul în semne de apă este menit să le exalte nu doar emoţional ci şi afectiv dar şi creativ, ideile lor fiind extraordinare şi susţinute de o argumentaţie logică, pragmatică şi vindicativă.

Chiar şi afectiv lucrurile se arnajează pentru ei. Nu sunt adepţii iubirii necondiţionate chiar dacă prin ceea ce fac de multe ori dovedesc că sunt adepţii ultimatumurilor când se pune problema iubirii, ca să nu spun că pot da dovadă de o persuasiune ieşită din comun ca să-şi atingă scopurile, doar că scopurile lor nu seamănă nici cu cele ale Fecioarei şi nici cu cele ale Scorpionului.

Să zicem că este un aspect bun pentru viaţa lor sentimentală, vor lăsa pedala de acceleraţie pentru a merge la ralenti şi ca să recurgă la reglaje sensibile, de fineţe. Se simt excelent în prezenţa oamenilor dragi, în special pe 26, 27 şi 28 noiembrie şi vor merge exact la ţintă pe 1 şi pe 2 decembrie, nu trebuie decât să spunăunde vor să ajungă şi acolo vor ajunge în doi.

Ei când doresc ceva o fac pentru liniştea lor şi pentru bunăstarea lor. Zile care ar trebui fructificate sunt 29 şi 30 noiembrie când furtuna din relaţia lor se linişteşte şi ştiu care sunt soluţiile de adoptat.

Şi profesional se liniştesc apele. Vor trebui să se concentreze pe calitatea relaţiilor de muncă, tot ceea ce fac ca profesie trebuie să fie pe primul loc, pentru ca puterea acestor relaţii este dată de ceea ce va fac şi cum abordează relaţiile cu colegii din urmatoarele proiecte în care vor intra.

Balanţele care nu au un loc de muncă dar au depus CV-uri, în stânga şi în dreapta, pot fi chemate la un interviu pe care să-l treacă cu brio şi să fie angajate pe loc. Cei care susţin examene le vor promova cu succes.

Dacă au aplicat pentru studii aprofundate în străinătate, pot afla că au fost acceptate. Balanţele care decid că este momentul să-şi vadă de drumul lor , vor rupe cu trecutul şi vor începe să alerge ca să-şi pună pe picioare propria afacere. La fel, zilele benefice sunt 28, 29 şi 30 noiembrie.

Bani vin mai ales din contractele pe care le încheie, nu din muncă directă ci din comisioane. Bugetul lor va fi mereu împrospătat de mici venituri din surse extraprofesionale.

Să fie atenţi la tranzacţiile care le vor face deoarece nu este un moment proprice pentru cheltuieli. De asemenea, atenţie în ce conflice intră pentru că vor plti cât nu face. Zile excelente 30 noiembrie şi 1 2 decembrie când s-ar putea afla la drum.

Imunitatea este o problemă pentru ei, dar cred că în acestă săptămână, la fel ca şi Fecioarele să fie atenţi la alergii sau varii dermatite pe fond alimentar. Nu ar strica un set de analize care să vizeze tractul urinar şi rinichii. Să se odihnească cât mai mult.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANTĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

0