Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Taur

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Taur. Faţă de ceea ce a fost este bine, aşa am putea sintetiza evoluţia nativilor Taur în săptămâna care vine, sensibilitatea funcţionează la maximum într-o simbioză perfectă cu pragmatismul lor, mai ales când se pune problema financiară.

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Taur

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Zilele de 23 şi 24 martie le pot aduce, din acest punct de vedere, o confruntare cu necesităţile reale ale vieţii de fiecare zi, dar şi cu o serie de chletuieli care vin pe nepusă masă şi îi obligă să scoată din buzuinar mai mult decât ar fi crezut.

În 24 şi 25 martie le stă mintea la investiţii, doar că de la idee la punerea în practică este drum lung şi nu prea sunt ei pregătiţi acum de aşa ceva.

Eu zic să aştepte vremuri mai bune pentru că vor veni, iar pe 6 iunie este posibil să facă o vizită la doctor pe nepusă masă! ​

Destul de bine susuţinut segmentul iubirii, fie întâlnesc perechea potrivită, fie, dacă sunt căsătoriţi, vestea că vor deveni părinţi îi va aduce într-al 9-lea cer. Chiar dacă unele aspecte se tensionează, se petrec şi lucruri bune.

Comunicarea se îmbunătăţeşte, posibile contracte, discuţii vizând un contract, interviuri pentru un loc de muncă pentru cei care nu au, o perioadă bună în comparaţie cu cea a fost.

18 martie le poate aduce un soi de eliberare interioară, ceva apăsător care i-a chinuit mai bine de an şi jumătate încoace şi care se dovedeşte a fi, de fapt, nemulţumirea lor legată de cercul de prieteni, de mediul pe care mai mult nu îl frecventează decât îl frecventează.

Reluarea unor relaţii îi face să conştientizeze acest lucru şi e bine. Pentru cei tineri dragostea ar trebui să le ridice mingea le fileu şi să-i transforme ăn cei mai fericiţi oameni dacă ar lăsa puţin deoparte gelozia şi controlul.

Pe 22 martie li se pare lor că iubitul/a a zâmbit nu ştiu cui sau că a spus ceva cu subînţeles numai bine să declanşeze un adevărat scenariu dramă în mintea lor şi cum este sfârşit de săptămână, vă daţi seama cum va fi.

Pe 25 martie pare să le mai vină inima la loc, dar parcă tot nu sunt convinși de fidelitatea partenerului aşa că vor mai da o tură prin telefoanele lor, îşi vor aminti că nu le-au spus tot ce avea de spus, şi vor sta toată ziua pe telefon.

Pe 26 martie riscul de ruptură este iminent, aşa că le-aş sugera să o lase mai moale, controlul excesiv este dovadă de nesiguranţă nu de iubire!!

Profesional stau bine, mai bine decât sperau, dar stabilitatea locului de muncă nu le aduce şi liniştea interioară de care au nevoie. 23 martie pare să fie un moment de acalmie în care lucrurile se aşează în matca lor, iar pe 25 – 26 martie vine confirmarea că ceea ce fac este bine.

Sfatul meu este să menţină acest trend toată luna şi să nu se lase descurajaţi de năbădăile lui Jupiter retrograd care se pregateste de revenit în mers normal, peste vreo doua săptămâni, pentru că mintea lor pare că se blochează pur şi simplu.

Destinul este în propriile mâini, dacă ştiu cum să pună problema sau să-şi prezinte priectele, vor avea parte de un succes neaşteptat.

Este pobil să se încheie un proces în favoarea lor. 19 martie pune problema unei decizii care, cred eu, este legată de studii. Greu, dar se hotărăsc, în sfârşit, fie să dea o licenţă amânată de câteva ori, fie reiau studiile de unde le-au lăsat, fie sunt convinşi că este momentul să facă un pas important pentru depăşirea condiţiei lor sociale şi elevarea intelectuală. Schimbări benefice în carieră.

20 şi 21 martie le aduce un val de simpatie neaşteptat datorită felului în care ştiu să interacţioneze. O glumă, o vorbă de duh, un sfat îi aduce în centrul atenţiei, ceea ce le va da aripi şi îşi vor face curaj să discute cu şefii sau cu patronii despre o mărire de salariu.

Ziua de 23 martie este excelentă pentru cei care lucrează în domeniul marketingului căci vor semna un contract important, oricum profesional îşi revin în forţă sau ar trebui să-şi revină.

Discuţia unor contracte cu finalitate neaşteptată, adică bună, sensibilitatea accentuată le poate aduce noi prieteni, dar şi o nouă dragoste celor care sunt singuri şi o îmbunătăţire vizibilă a relaţiilor de familie, după cum Venus, stăpânul lor planetar, le poate aduce şi o supriză financiară, asta pe 22 martie.

Stau foarte bine la capitolul sănătatea ceea ce cred eu este un atuu important pentru ei, să consume lichide multe, o alternanţă între apă şi sucuri de fructe.

0