Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Leu

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Leu. Pentru aceşti nativi vitală în săptămâna care urmează este comunicarea. Atmosfera se relaxează chiar dacă se mai păstrează unele accente dramatice în sectoarele bani, iubire şi studiu.

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Leu

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

În general, lucrurile merg din ce în ce mai bine şi pentru ei mai ales dacă se pune problema comunicării, a conceperii unor drafturi pentru agreementuri, varii contracte, înţelegeri etc. Începe ruleta norocului.

Indiferent de numărul unde se va opri bila, va fi cu noroc. Leii vor fi decişi să verifice proprietăţile pe care le deţin deoarece doresc schimbări substanţiale în ce priveşte spaţiul locativ sau un nou concept vizând bunăstarea.

Cu toate acestea, în unele relaţii şi mariaje lucrurile nu sunt chiar atât de roz precum ar lăsa să pară.

La capitolul iubire, cu toată regalitatea lor, lucrurile rămân amestecate. Problemele lor în domeniu se regăsesc în componenta financiară, nemulţumitoare care le strepezeşte încă nopţile. Toate sunt bune şi frumoase până se ajunge la bani. Pe 21 şi 22 martie cheltuieli neprevăzute cu unul dintre copii, dar şi pentru unele ingerinţe casnice pe care nu le pot evita – administraţie, curăţenia pe scara blocului, taxa pentru locul de parcare ş.a. Pe 23 martie lucrurile se mai îndulcesc, ca vineri, pe 24 martie, atmosfera să se tensioneze iar.

Nu sunt probleme pe axa profesională, poate este singurul loc în care lucrurile merg cum trebuie exceptând stresul şi oboseala generate de munca susţinută. Ar putea primi o propunere pentru un nou job.

Eu i-aş sfătui să se gândească înainte de a da un răspuns, nu de alta, dar Jupiter care se pregăteşte să iasă din retrogradare le poate da toate planurile peste cap.

Cu toate acestea, Leoaicele sunt decise mai mult ca niciodată să facă curăţenie în ograda profesională şi am putea asista la demisiii răsunătoare pe 18 martie, pentru ca pe 19 să aibă energie şi putere să închidă un capitol în viaţa lor şi să deschidă un altul şi chiar să revină la studii pentru a schimba direcţia cu acte în regulă.

Mare încredere în sine, nu este rău deloc, dar dacă ne gândim la Luna Neagră, care este încă în Casa ego-ului, şi le zgândăre orgoliul ar putea avea şi ei surprize.

O supraestimare a ceea ce sunt sau ceea ce fac îi poate aduce miercuri, pe 21 martie, în postura de perdanţi, deoarece cineva, care este de mult timp cu ochii pe ei, le va sufla de sub nas un contract, o afacere, un post.

Dacă este vorba despre locul de muncă, Pluto le sugerează să se elibereze de ceea cee este vechi şi să se întoarcă spre nou şi creativitate.

Nu uitaţi, tensiunile redate de aspecte vorbesc despre situaţii conflictuale care se cer rezolvate. Unele mai târziu, pentru altele însă, a sosit timpul acum.

Pe frontul finanţelor, banii vin şi pleacă asemeni trenurilor într-o gară, spre destinaţii cunoscute, dar şi necunoscute – taxe, impozite, amenzi, gesturi de mărinimie faţă de cei care ştiu că îi duşmănesc.

Cel puţin cele de pe 26 martie ţin de escapada de sfârşit de săptămână. Posibile cheltuieli şi pentru casă, achiziţionarea sau repararea unui bun electrocasnic care s-a defectat.

Vineri, chiar înainte weekend vor lua o hotărâre majoră care vizează copiii, aspectul financiar din perspectiva specuaţiilor, fie renunţa la ideea de investiţii, fie la cea de brokeraj, fie îşi vor reorienta măcar o parte din afaceri spre altceva.

Problem cu sănătate nu aş crede să fie, eventual să resimtă oboseala de peste săptămână şi atunci le sugerez odihnă şi relaxare. Vineri, pe 23 martie, aleargă pe la farmacii, deh, schimbările de anotimp.

Şi pentru că tot am pomenit despre sănătate şi ei s-ar putea confrunta cu dureri de spate şi articulare, dar şi cu durieri de stomac, chiar posibile crize de fiere.

1

1 comentariu

  1. VIOLETA MIRELA , 16 martie 2018 la 2018-03-16T21:16:10+03:00

    O MICA GRESALA LA HOROSCOPUL LEULUI,CU IESIREA LUI JUPITER DIN RETROGRADARE,CAND ABIA A INTRAT.