Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Săgetător. S-ar putea să observi o schimbare de ritm în această săptămână, dacă te gândești la asta. Ai putea fi conectat la instinctele tale, ceea ce îţi poate da îndrumări valoroase.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Miercuri, 20 iunie, Luna îţi poate aduce oportunitatea de a face schimbări majore într-o succesiune strânsă, fie acasă, fie la serviciu. Dacă au fost diferende, această influență te poate inspira să reporneşti la drum cu o notă proaspătă și să mergi în direcţia în care simţi că trebuie să o faci.

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Săgetător

Ar putea, de asemenea, să îţi aducă șansa de a duce o poveste care ţine de mândrie şi orgoliu la un nou nivel. Dar ai putea să te aștepți și la lucruri neașteptate, pentru că unele întâlniri ar putea fi o sursă bogată de informații. De fapt, tot ce îţi doreşti tu este să acționezi imediat. Vineri, 22 iunie, ar putea fi mai dificil.

Ai sentimentul ciudat că cineva nu spune adevărul sau că te minte? Dacă intuiția se manifestă în afara orelor de program, ascultă ce vrea să îţi spună. În weekend te vei lovi de multe întrebări la care nu primeşti răspuns, dar eşti totuşi hotărât să ajungi la finalul lucrurilor. Inspiră-te din ajutorul prietenilor și al rețelelor sociale atunci când trebuie să afli mai multe despre o persoană nouă. Acesta este momentul perfect pentru a cere o favoare.

Profesional, perioada ar putea aduce la suprafaţă adevăratele tale sentimente. Conflictul la locul de muncă poate fi aplanat dacă judeci puţin lucrurile. Pe de altă parte, este o perioadă norocoasă dacă îţi cauți un nou loc de muncă. Etica în ce priveşte munca și conexiunile din comunitate te vor ajuta. Energia astrelor sprijină cercetarea și rezolvarea misterelor. Fii răbdător cu ideile neobişnuite ale altor oameni. Contractorii găsesc în tine un sprijin practic în ceea ce priveşte planificarea muncii.

În această săptămână ai fundația necesară pentru a-ţi construi o linie de securitate suplimentară. Activitatea intensă din casa financiară arată că plata datoriilor facilitează rambursarea în ce priveşte cardurile de credit, dar şi închiderea unor linii de credit.

Poți câștiga mai mult acum și poţi aloca mai mult timp pentru a-ţi reorganiza casa, astfel încât să reflecteze obiectivele actuale de sănătate. Dacă ai o cameră de rezervă pentru echipamentele de antrenament, este pentru că numai astfel vei fi motivat să lucrezi în fiecare zi. Transformă-l într-un loc plăcut. Uită-te și prin bucătărie, vezi de ce ai nevoie pentru a pregăti o masă sănătoasă.

loading...
test
0
Test