Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Gemeni

Gemeni

Mercur s-a mutat de săptămâna trecută în Rac în Casa banilor munciţi, ceea ce te-ar putea inspira să-ți faci ordine în finanţe. O mică planificare și organizare te poate ajuta să te simți mai bine când ai situaţia sub control. Luna în Casa creativităţii de miercuri, 20 iunie, este de departe cea mai bună ocazie pentru tine. Poate fi șansa perfectă pentru un nou început.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Dacă ţi-ai planificat să pierzi în greutate, să începi ziua cu exerciții fizice care nu trebuie să se transfome în rutină sau să abordezi un plan interesant, este timpul să o faci. Oricare ar fi dorința ta, aceasta este șansa de a face primii pași pentru materializarea ei.

Viața socială ar putea primi acum patina strălucirii, mai ales că și Venus este conjunctă cu Nodul Nord în Leu și în Casa comunicării, tot de săptămâna trecută. Dorința de a contacta și de a te conecta la o oamenii de care ai nevoie este posibilă acum, mai ales că unii dintre aceştia ar putea deveni prieteni în viitor.

Recunosc, ai o parte extrem de dezinteresată material, dar nu este cea care se arată acum. Ar putea fi greu să atragi partenerul pe care îl cauți cu atitudinea de tipul în primul rând eu… În plus, împărtăşirea unor pasiuni comune te poate face extrem de sexy.Dacă reputația ta nu va fi afectată în weekend, atunci setați-vă pe o asemenea deschidere, mai ales că ştii adevărul despre tine.

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Gemeni

Profesional, micile neînțelegeri, întârzieri sau defecțiuni tehnice vor începe să se remedieze. Treci în zona care necesită rapoarte scrise sau vorbite. Acesta este, un moment bun pentru eforturile de marketing. Poți găsi un sprijin puternic pentru imaginația ta creatoare. Aşteaptă-te la relaţii bune de lucru. Lucrurile ar putea fi stresante mai târziu. Planurile tale de acţiune pot fi limitate sau contestate. Astrele, în schimb, aduc sentimente puternice.

Eşti în starea de spirit bună pentru exprimarea și apariția personală. S-ar putea să te gândești la schimbarea modului în care te prezinți oamenilor. Presupunând o conduită profesionistă înseamnă că poți obține şi un nou loc de muncă, dacă doreşti o mărire de salariu, să mergi la şeful tău şi să i-o ceri. Banii vor fi cheia pentru poziţia de execuţie cu care vii la noul birou.

Este timpul să citeşti câte ceva despre psihologia sănătății și să afli cât de puternic te simți sub influența bunăstării. Dacă eşti dispus să te eliberezi de stres şi de nervi, vei fi plin de energie și vei experimenta vindecarea la nivel interior. Acest lucru se va regăsi la nivel exterior, dacă o transformi într-o practică obișnuită.

loading...
test
0
Test