Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20 – 26 ianuarie 2019

Astrologul Mariana Cojocaru a realizat previziunile pentru săptămâna viitoare. Previziunile ei sunt valabile de duminică, 20 ianuarie, până sâmbătă, 26 ianuarie 2019.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20 – 26 ianuarie 2019:

Berbec

Pe data de 20 ianuarie Soarele intră în Vărsător în acest an. Pe data de 21 avem Eclipsă și ne poate influența pe toți, căci zodia României este Zodia Vărsătorului de Apă. Evenimentele trebuiesc ținute sub control.

Când vorbim de Berbec (horoscopul general, nu cel personal) să știți că pot ieși tensiuni în grupul de influență și de prieteni. Unii trebuie să fie atenți la relațiile personale(amor).

Taur

Eclipsa din 21 ianuarie deschide seria celor 3 Super Lune din acest an. A doua va fi pe 29 februarie, iar a treia pe 21 martie. Anunță evenimente în cascadă și veți vedea degrigolada din viața socială și, la unii, în viața personală.

Cu Soarele în Vărsător, unii vor avea de observat sau de pătimit în viața privată(aspect de cuadratură pe Soarele de la naștere). Banii sunt influențați de Eclipse, veți vedea!

Gemeni

Cele două tipologii ancestral-mitologice vor trebui să ia aminte: trebuie să înțeleagă faptul că nu toți banii sunt ai lor. Distracția e cu măsură. Funționează Legea Talionului și pentru ei.

Opoziția lui Jupiter de pe astrograma țării cu Jupiter din Săgetător este un aspect nefast care duce la blocaje financiare, pierderi de bani și bunuri din câștigului ilicite, nemeritate. Nu fiți ca Hagi Tudose sau risipitori.

Rac- Unii fac un pas înainte și doi înapoi. Atenție de cine vă legați, că vă puteți primi pedeapsă!

Leu- Intrarea Soarelui în Vărsător pe data de 20 ianuarie este de bun augur pentru Leii pozitivi, temerari, nu pentru cei oportuniști. Eclipsa de Luna din 21 ianuarie numita si Super Blue Blood Moon Rose este unică, căci va avea pentru prima data și irizații Roz.

Susține Vărsătorii Pozitivi și nativii cu vibrație roz(nu înseamnă că trebuie să se îmbrace în roz). Schimbări structurale la locul de muncă; colaborări. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

0