Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 7 – 13 ianuarie 2019. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru săptămâna 7-13 ianuarie.

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 7 – 13 ianuarie 2019

HOROSCOP Berbec. Au zile minunate pentru a se inspira pentru planurile lor. Sunt foarte ambițioși, e bine să evite contactul cu persoane negative.

HOROSCOP Taur. Au și ei planuri mari pe care le pun pe hârtie. Se propune o colaborare cu străinătatea pe care o iau în considerare. Ar fi bine să nu se lase intimidați de persoane care-i pot face să se răzgândească.

HOROSCOP Gemeni. Au ocazia să verifice care sunt persoanele pe care pot conta. Vor vedea, astfel, care e impactul lor asupra celorlalți.

HOROSCOP Rac. O săptămână care pune accent pe relația de cuplu, iar cei care sunt singuri sunt mai pregătiți să-și găsească un partener.

HOROSCOP Leu. Au și ei un început de an în care multe planuri, mai ales profesionale, vin în prim-plan. Încearcă să-și facă viața mai organizată.

HOROSCOP Fecioară. Au un început foarte bun. Au multe lucruri de făcut și trebuie să fie creative.

HOROSCOP Balanță. O săptămână începută foarte bine. Au chef de joacă și multe de povestit, vor să prelungească vacanța. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.