Horoscop săptămânal Acvaria 13 – 19 august 2018

Horoscop săptămânal Acvaria 13 – 19 august 2018. Citește horoscopul săptămânal Acvaria. Iată ce îți rezervă astrele pentru săptămâna care urmează. Trei zodii au parte de schimbări importante în viața lor. Tu sub ce semn astral te-ai născut?

Horoscop săptămânal Acvaria 13 – 19 august 2018 BERBEC

Apare soarele pe strada ta și îți face inima să zâmbească. Evenimentele acestei săptămâni au un efect fantastic asupra tonusului tău general, asupra moralului tău, asupra stării tale de spirit, încât poți spune, cu mâna pe inimă că aceasta e fericirea la care ai visa.

Această stare de bine poate avea ca sursă orice plan al vieții tale: o mare reușită în carieră, o veste excepțională în viața personală, un eveniment de zile mari în plan sentimental, deci bucură-te de ele cu inima largă și fii recunoscător pentru lumina care se revarsă peste viața ta, pe toate nivelurile. Mai rar asemenea atmosferă solară, luminoasă, strălucitoare, și tot ce simți e minunat!

Închei săptămâna, pe 19, cu zâmbetul pe buze încât ai curaj să spui: sunt fericit!

Horoscop săptămânal Acvaria 13 – 19 august 2018 TAUR

Norocul este de partea ta și vei încheia săptămâna cu un sentiment excelent, cum că ai mai câștigat ceva. Poate fi un câștig material, numărabil, calculabil, cu impact financiar, sau poate fi doar un sentiment de bine general că ai făcut ceea ce trebuie, că ai obținut ceea ce visai, că ai primit ceea ce meritai.

Bucură-te de aceste senzații plăcute pentru că îți dau mai multă încredere în tine, în valoarea ta, ceea ce te motivează să țintești și mai sus, și mai departe. Dacă tot e vorba de bani, nu e exclus să simți nevoia să faci și investiții de zile mari, să cumperi ceva scump, cu care vei rupe gura târgului, sau doar… să-ți mai înnoiești garderoba.

Pe 17 august ai putea număra resursele de care dispui iar rezultatul să sune foarte bine.

Horoscop săptămânal Acvaria 13 – 19 august 2018 GEMENI

Ia taurul de coarne și fă ceva nou, pentru că săptămâna aceasta te sprijină să găsești soluții, să pui în aplicare idei constructive. Numai cei care au curaj și sunt gata de schimbare pot câștiga acum, deci fii și tu din tabăra celor cu inițiativă, care nu așteaptă de la alții rezolvare.

O persoană cu mai multă energie decât tine îți este alături și te stimulează, te motivează, îți dă sfaturi bune sau îți oferă șansa unei acțiuni de zile mari, prin care te poți remarca și prin care poți ajunge la un sentiment binefăcător de satisfacție, de mulțumire de sine. Se rezolvă ca prin farmec o problemă cu care te-ai confruntat în ultima perioadă, ceea ce așează lucrurile pe un teren mult mai bun în viața ta.

Pe 17 ai putea primi un răspuns cu tentă oficială care deschide o direcție nouă în carieră.

Horoscop săptămânal Acvaria 13 – 19 august 2018 RAC

Ești îndemnat să iei taurul de coarne și să schimbi ceva în modul tău de gândire, pentru că, dacă schimbi atitudinea, schimbi un întreg șir de evenimente ce pot rezulta de aici. Cel mai greu e startul, îți trebuie acea scânteie de început, acel moment de mică furie care te face să spui cu mult curaj: gata, până aici, ca apoi să deschizi un alt capitol în viața ta. Poate ți se umple paharul și ești pregătit pentru o mare răsturnare de situație, și, ca orice nou început, vine la pachet cu stări contradictorii, și cu nervi, și cu teamă, și cu entuziasm, și cu neprevăzut.

Începutul contează, deci fii pregătit să iei startul acum, când ești încă foarte motivat de vântul schimbării, pentru că, dacă lași lucrurile să aștepte și timpul să treacă, elanul de acum va mai păli. Dacă vrei noutate în viața ta, profită acum de nervii care te fac să treci la fapte.

Poate chiar din prima zi a săptămânii ești pregătit să spui: gata, nu se mai poate, vreau altceva!

Horoscop săptămânal Acvaria 13 – 19 august 2018 LEU

Schimbările sunt binevenite oricând, iar cea pe care o decizi acum – deși nu știi încă foarte clar încotro duce – va avea efecte benefice pentru viitorul tău. Ca orice schimbare de sens, generează stări emoționale intense – de derută, de nesiguranță, de suspiciune – dar norocul tău e că nu ești singur pe acest drum, ci ai un întreg grup de suport alături, care te îndeamnă să continui, chiar dacă nu știi ce te așteaptă.

Momentan mergi mai departe, fără un plan foarte bine stabilit, condus într-o direcție momentan neclară, dar ai un model demn de urmat în fața ochilor și-l urmezi întocmai. Dacă ei au reușit făcând același lucru, vei reuși și tu, deci te lași influențat de exemplul loc și vâslești și tu. Crezi cu tărie că vei ajunge la destinație, asta e important!

Între 15-17 august simți că se mișcă lucrurile înspre bine.

Horoscop săptămânal Acvaria 13 – 19 august 2018 FECIOARĂ

A sosit timpul unei direcții noi de mers. Ai tot amânat momentul, mereu spuneai ba că nu e momentul, ba că nu ești pregătit, ba că nu știi ce trebuie să faci, dar acum te simți împins de la spate de ceva care nu te mai lasă să tergiversezi lucrurile. Auzi din ce în ce mai sonor în jurul tău: acum!, și te lași influențat de scânteia care aprinde fitilul. Știai că va veni acest moment, erai convins că e doar o chestiune de zile până acolo, iar acum a venit și momentul acela presimțit, programat, anunțat cândva.

Timpul are o conotație aparte săptămâna aceasta, simți că trece cu un rost, că nu te mai lasă să-l risipești, că trebuie să-l valorifici mai bine, deci da, acum e momentul! Gândește-te la noul sens la care visezi de atâta vreme și dă-i startul fără să mai amâni! Poate nu știi încă foarte clar ce te așteaptă, dar urmările se vor arăta pe parcurs.

Pe 18 august ai putea vedea deja că se clarifică orizontul și știi ceva mai bine încotro te îndrepți, chiar dacă n-ai ajuns încă la destinație.

Horoscop săptămânal Acvaria 13 – 19 august 2018 BALANȚĂ

Ai impresia că pedalezi în gol, că planurile tale nu înaintează deloc, de parcă ceva te oprește mereu din elan. Dacă vezi că nu progresează nimic, oricât de mult ai insista, poate e un semnal de alarmă că nu e direcția cea mai potrivită. Să nu te mire că, dacă bați la diverse uși, acestea nu se deschid, pentru că mai ai un pic de așteptat, de acumulat informație, experiență sau resurse, care nu sunt încă la nivelul adecvat pentru a duce mai departe ce ai început.

Săptămâna trece fără nimic nou, senzația de blocaj, stagnare și frânare fiind la cote maxime, ceea ce devine frustrant. Da, poate ar fi bine să-ți iei și tu o săptămână de vacanță, că altfel nu iese mare lucru din eforturile tale. Odihnește-te, stai pe tușă și nu insista să lupți inutil cu morile de vânt!

Data de 13 nu se dezminte și vine cu hopuri și belele!

Horoscop săptămânal Acvaria 13 – 19 august 2018 SCORPION

Poate fi săptămâna ta de glorie, căci ai șansa de a te remarca prin ceea ce ești, prin valoarea ta, prin unicitatea ta. Ieși în evidență, lumea te descoperă acum într-o altă lumină, deci se poate vorbi de succes, de ascensiune, de propulsare pe un nivel superior, de reușită în planurile în care investești energie și pasiune.

Parcă un vânt prielnic te împinge de la spate și te trimite direct în vârf, deci profită de aceste auspicii fantastice, cu aspect de unicat, ceva ce nu trăiești oricând. Ai un sentiment puternic de satisfacție personală, de mândrie, de bucurie pentru felul în care se rezolvă lucrurile, deci ai curaj să spui, cu mâna pe inimă, că ai obținut ce doreai, ce visai, ce avea nevoie sufletul tău.

Chiar de pe 13 poți pune mâna pe succes la nivel înalt!

Horoscop săptămânal Acvaria 13 – 19 august 2018 SĂGETĂTOR

Mult așteptatul succes poate să apară, finalmente, deci nu-ți pierde nici încrederea, nici răbdarea. Ai muncit mult ca să ajungi aici, deci e normal să apară într-o zi și efectele benefice, care acum încep să se prefigureze cumva la orizont. Primești garanții că ești pe drumul cel bun, că ești angrenat într-o construcție lentă, dar care evoluează pe un fundament solid care, într-o zi, își va arăta efectele.

Merită să duci mai departe totul cu entuziasm, cu voință, cu răbdare, pentru că succesul nu e departe. Un succes în carieră îți poate readuce încrederea în valoarea ta, de care poate te îndoiai în ultima vreme. În general, august e o lună în care lucrurile evoluează mai lent, dar mult mai sigur, deci ce rămâne după, va dura și îți va inspira încredere.

Duminică vei putea calcula, concret, roadele acestei săptămâni și vei fi mulțumit de ele!

Horoscop săptămânal Acvaria 13 – 19 august 2018 CAPRICORN

E o săptămână foarte contradictorie, în care ai parte și de lumină și de întuneric concomitent. Ba simți nevoia să te retragi în lumea ta, singur, în liniște, ba rupi granițele și ieși afară, să te bucuri de oameni. Treci de la o extremă la alta peste noapte, încât poți numi săptămâna aceasta una dintre cele mai capricioase din ultima vreme.

Nici tu nu știi cum să gestionezi furtuna de emoții și stări diametral opuse, deci ai grijă cum te comporți. Fiecare atitudine se potrivește într-un anumit cadru, în anumite situații, și acțiunea și pasivitatea, și și energia și repausul, în împrejurări adecvate. Treci de la plus la minus, și invers, de câteva ori, deci, tocmai pentru că știi că ești atât de oscilant, trebuie să ții sub control aceste stări.

De luni până duminică vei schimba polaritatea gândurilor, acțiunilor și emoțiilor de câteva ori.

Horoscop săptămânal Acvaria 13 – 19 august 2018 VĂRSĂTOR

Ești cam obosit, ți se citește pe chip epuizarea și tare ai avea nevoie de o pauză, dacă ți-o poți permite. Greu de crezut că poți lăsa totul baltă și să te retragi un pic în lumea ta, pentru că, deși nivelul de energie este foarte scăzut, ai totuși un program foarte încărcat, care te va solicita și mai tare. Efectele acestor eforturi pot fi majore, deci ai grijă în ce te bagi și până unde întinzi coarda, pentru că om ești, nu robot, și nu poți duce pe umerii tăi mai mult decât omenește e posibil.

Încearcă să-ți organizezi mai bine sarcinile din agendă, ca să nu ai nici prea multe de făcut în același timp, și nici să preiei doar tu tot greul. Poate poți pasa și altora, poate mai poți amâna, poate mai poți refuza, deci nu te împovăra mai mult decât poți duce.

Pe 18 vei simți că nu mai poți și bine ar fi să nu mai faci nimic: doar să dormi!

Horoscop săptămânal Acvaria 13 – 19 august 2018 PEȘTI

Simți că nu ai voie să faci nimic din ceea ce ai dori, dai piept peste tot doar cu limite și constrângeri care, evident, generează emoții negative în sufletul tău. Primești atâtea refuzuri încât te întrebi, în fond, ce ai voie să faci? Nu ai voie, e interzis, nu e momentul, legea nu permite, și tot așa, vei da piept cu o mulțime de uși trântite în nas pe care, deocamdată, nu ai cum să le deschizi.

Probabil există niște legi sau regulamente foarte severe mai presus de tine, care nu-ți permit să duci mai departe ce ai început, ca atare ori te supui, docil, pentru că așa cere legea, ori lași totul deoparte, o vreme, până vor fi întrunite, din nou, condițiile optime succesului.

Acum stai pe loc, pentru că nu ți se permite, legal vorbind, să continui, dar, cel puțin pe 16 august, senzația de blocaj va fi covârșitoare, dar și deprimantă.

Horoscop săptămânal oferit de ACVARIA.COM.

loading...
test
0
Test