EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Săgetător. Este săptămâna perfectă pentru nativii zodiei să rezolve toate problemele pe care le au la locul de muncă și să cunoască succesul. Luna Nouă de marți le deschide drumul nativilor zodiei pentru a se bucura de roadele muncii lor.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

A venit momentul pentru noi beneficii, pentru promovări sau pentru simple aprecieri ale șefilor în fața celorlalți colegi.

Proiectele pe termen lung începute în această perioadă au mari șanse de reușită. Ești pe val în aceste zile, însă trebuie să nu ți se urce la cap și să privești realist toate lucrurile bune din jurul tău. Pe cât dai de mult, pe atât de mult vei și primi. Dacă ți-ai impus niște obiective, discută-le cu superiorii în mod realist și țineți-vă de ele până la finalul anului.

Cei care sunt angajați de puțin timp la un loc de muncă au ocazia în această săptămână să urce niște trepte ierarhice pentru că au o prezență de spirit extraordinară. Reușesc zilele aceastea să fie la locul potrivit și la timpul potrivit. Cineva îți va aprecia îndemânarea și nu va lăsa ca acest lucru să nu fie cunoscut și de către ceilalți.

Cât despre viața sentimentală, aceasta este una cu suișuri și coborâșuri pentru tine. În timp ce vei vrea să petreci mai mult timp cu prietenii, s-ar putea ca partenerului să nu îi convină prea mult acest lucru. Învață în aceste zile să găsești mai ușor niște căi să mulțumești pe toată lumea și să nu dezamăgești pe nimeni.

Nativii zodiei au ocazia să cunoască pe cineva nou

Este perioada în care poți întâlni pe cineva nou, în cazul în care ești singur sau relația ta scârțâie. Se poate să fie cineva chiar din grupul de prieteni, dar care să nu îți fi atras până acum atenția. Vei fi extrem de popular între ceilalți, așa că ai grijă la gesturile pe care le faci.

Cât despre starea de sănătate, s-ar putea ca la începutul săptămânii anumite situații să îți creeze o stare de disconfort. Nu ar strica să faci niște analize uzuale, pentru a depista orice problemă la timp.

0