Horoscop săptămânal 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

Horoscop săptămânal 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019. Prima săptămână din anul 2019 va clarifica o serie de aspecte pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Horoscop săptămânal 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019:

BERBEC: Pentru tine se anunță o perioadă încărcată de emoție. Te desprinzi de anumite amintiri din 2018 și realizezi o serie de greșeli pe care le-ai făcut, unele ireparabile.

Îți propui să faci schimbări importante, iar această săptămână îți aduce toate datele necesare să o iei de la zero, cu reușite demne de menționat.

TAUR: Săptămâna începe într-un mod favorabil din punct de vedere profesional. Nu duci lipsă de bani și nici de idei de investiții.

Același lucru este valabil și în viața ta amoroasă. Vrei tot timpul ceva noi, experiențe inedite de care vei avea parte în primele zile din 2019.

GEMENI: S-ar putea ca prima săptămână din an să te prindă departe de țară, pe un meleag unde te simți extraordinar de fiecare dată când îl pășești.

Cu iubirea stai bine, la fel și cu banii. Începi anul promițător, plin de entuziasm, plin de surprize plăcute din toate părțile.

RAC: Unele regrete se sting și se nasc speranțe noi. Ai parte de un restart binemeritat. Ești în fața unor noi decizii, iar de data asta lucrurile par să se îndrepte spre bine.

Ar fi indicat totuși ca în prima săptămână să nu începi afaceri noi. Mai stai o perioadă pe tușă și analizează cu atenție toate oportunitățile.

LEU: În prima săptămână din an realizezi că ți-ai făcut anumite griji degeaba. Ai parte de revelații incredibile și poți să fii liniștit de acum înainte.

Din punct de vedere amoros apar tot felul de cumpene cauzate de lipsa de încredere în primul rând în tine și apoi în partenerul de viață.

FECIOARĂ: Încurcate mai sunt căile Domnului, iar săptămâna aceasta va fi una revelatoare și pentru tine. Îți calci pe inimă și faci lucruri de care până acum îți era teamă.

Trebuie să te concentrezi pe propria ta bunăstare, să lași tot răul în urmă. Vei avea parte de ajutor, dar trebuie doar să știi să și îl primești.

BALANȚĂ: Legăturile tale încep să se dezlege pentru că începutul noului an îți va lua vălul de pe ochi. Vei avea parte de o serie de surprize plăcute.

Începi bine anul din punct de vedere financiar, iar ceea ce trebuie să conteze de azi înainte este buna organizare a activităților tale zilnice.

SCORPION: Dacă anul 2018 ți s-a părut unul fabulos, nici nu ai idee câte lucruri frumoase se vor produce în 2019, mai ales din prima săptămână.

Primești oferte paralele cu jobul tău actual, de nerefuzat, iar asta înseamnă mai mulți bani în buzunare, deci mai multă distracție.

SĂGETĂTOR: Principala ta provocare în prima săptămână din an va fi restabilirea unor relații de rudenie. Vei fi pus în fața unor decizii greu de luat.

Ai noroc în dragoste și asta te va menține pe linia de plutire. Persoana iubită te va urma indiferent ce vei hotărî.

CAPRICORN: Anul începe cu stângul, dar nu e motiv de panică. E adevărat că această săptămână poate fi una deprimantă pentru că se trezesc în tine tot felul de amintiri.

Ai parte de multe zile în care te gândești cum ar fi fost dacă… însă regretele nu mai au sens acum.

VĂRSĂTOR: Gândurile tale se concretizează încet-încet, iar asta te bucură foarte tare. Unele planuri mai vechi văd lumina zilei în primele zile din an.

Poate fi vorba despre o relație nouă, o evoluție din punct de vedere carieristic sau un câștig nesperat.

PEȘTI: Săptămâna debutează în forță. Multe emoții îți vor da târcoale pentru că ești în așteptarea unor răspunsuri din punct de vedere profesional încă din 2018.

Ai parte de o săptămână la foc automat. Nu prea vei avea timp să te odihnești, semn că pentru tine 2019 va fi un an în care viteza va fi cuvântul de ordine.

loading...
test
0
Test