Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Taur

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Taur. Zilele aceastea, nativii zodiei Taur sunt în centrul atenției. Cineva special își face loc în viața lor, iar existența li se schimbă la 180 de grade. Nu va fi vorba întotdeauna de o persoană de care se vor îndrăgosti fără scăpare, în cazul unor nativi ai zodiei Taur ar putea fi vorba despre un șef sau despre un prieten.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Duminică, pe 9 septembrie, are loc Luna plină, iar pentru nativii Taur, vine momentul în care pot fi cuceritori și pot obține ceea ce își doresc. Cei care s-au despărțit de o persoană specială și au regretat-o, zilele acestea au ocazia ca să o recucerească și să formeze din nou un cuplu fericit.

Cei care vor să își mărească familia sau să se căsătorească au șansa în aceste zile să li se împlinească acest vis, totul este pregătit pentru ei, trebuie doar să aibă curajul să accepte schimbările din viața lor.

Dacă în viața sentimentală lucrurile par să meargă ca pe roate, nu același lucru se poate vorbi și despre carieră și despre sectorul financiar. În această săptămână, mulți nativi ai zodiei Taur sunt preocupați de slujba lor și de banii pe care îi câștigă.

Nevoile familiei sunt mari, așa că fac tot posibilul în aceste zile să câștige încrederea șefilor și să fie promovați. Vor munci mult pentru acest lucru, pentru că vor mai mulți bani și mai multă stabilitate.

Nativii zodiei Taur, sfătuiți să se preocupe mai mult de starea de sănătate

Unii nativi ar putea primi vești despre un nou loc de muncă, poate fi vorba și despre un loc de muncă în străinătate. Sunt sfătuiți să își asume riscul, pentru că pot avea benefiicile pe care și le doresc.

Cei care au fost în vacanță și au făcut excese culinare sunt sfătuiți să fie mai atenți la alimentație. O dietă formată din mai multe fructe și legume și proteine îi poate ajuta să își revină în cea mai bună formă.

0