Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Scorpion. Nativii acestei zodii încep săptămâna cu o mare schimbare în viața lor. Fie că este vorba despre un abonament la sală ori despre o dietă nouă, nativii zodiei Scorpion își doresc ca în această săptămână să se schimbe, să revină la o formă de invidiat și să facă furori printre cei din jur.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Anumite afecțiuni s-ar putea să te trimită la niște controale amănunțite, iar acest lucru ar putea crea contextul favorabil unei schimbări importante.

Luna Nouă din 9 septembrie se află în casa planurilor de viitor și a proiectelor. Este momentul perfect pentru a semna niște acte importante, anumite contracte ori pentru a te alătura unor proiecte din care vei ieși câștigător.

Ai nevoie să riști în această perioadă, pentru că astrele sunt de partea ta și vei avea succes în ceea ce îți vei propune. Unii nativi ai zodiei au șansa ca zilele acestea să își cumpere un teren, o casă ori niște lucruri la care au visat întreaga viață.
Lucrurile acestea le vor ocupa mult timp, însă merită, deoarece vor ieși câștigători la finalul săptămânii.

Cei din jur vor fi de partea Scorpionilor și le vor oferi sfaturi importante, de care trebuie să țină cont. Mai ales dacă este vorba despre cineva drag și mai în vârstă, sfatul va fi unul cu adevărat prețios.

Și în viața socială, nativii zodiei Scorpion fac furori. Cunosc oameni noi, parteneri de afaceri și își fac loc cu ușurință în anumite grupuri de persoane. Vor exista oameni care vor vrea să îți asculte ideile cu mult interesb și vei deveni popular în ochii celorlalți.

Nativii zodiei au șansa uriașă de a cunoaște o persoană specială

Nativii zodiei Scorpion nu trebuie să rateze nici oportunitatea de a cunoaște pe cineva nou, în cazul în care nu au o relație. Pe 5 și 6 septembrie au mari șanse să se îndrăgostească și să formeze un cuplu stabil cu cineba.

Din păcate, din punct de vedere al sănătății nu ești în cea mai bună fromă, așa că ar trebui ca zilele acestea să fii mai atent la ce semnale îți transmit corpul. Niște analize medicale, precum și niște suplimente alimentare, te vor ajuta să faci față cu brio acestei săptămâni pline.

0