Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Rac

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Rac. Nativii zodiei Rac nu trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor, iar acest lucru îi face să fie nostalgici și mult mai pretențioși ca de obicei.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Începutul săptămânii îi prinde pe nativii zodiei Rac extrem de frustrați, mai ales în legătură cu locul de muncă. Anumite discuții de la serviciu le provoacă o stare de stres, care se vor diminua abia spre finalul săptămânii. Acestor nativi li se recomandă să fie mai raționali și să nu plece urechea la tot ceea ce aud, deoarece zilele acestea tind să facă din țânțar armăsar. Toată această atmosferă nu este deloc benefică pentru nativii zodiei Rac, iar dacă nu vor mai lua lucrurile atât de personal, lucrurile vor evolua și se vor schimba în mai bine.

Se anunță noi interviuri de angajare, iar dacă se adună, ar putea avea șansa să primească un post extrem de bun, care le va aduce multe beneficii. Numai de ei depinde cum va fi această săptămână.

Nativii zodiei Rac tind să se gândească la tot ce este mai rău zilele acestea, simțind că nimic nu merge așa cum și-ar dori. În viața personală, Racii trebuie să fie mai îngăduitori și cu persoana iubită, pentru că aceasta le vrea binele.

Alți nativi au ocazia să înceapă o nouă relație și să se facă remarcați de către o persoană specială. Dacă a fost o perioadă în care nu au avut pe nimeni special în viața lor, unii nativi ai zodiei se vor face remarcați și vor lega o relație extrem de puternică.

Cu ceilalți membrii ai familiei, ar fi bine ca zilele acestea să vorbească mai mult, să se sfătuiască și să accepte anumite critici. Au mare nevoie de ajutorul celor dragi pentru a trece mai ușor peste aceste provocări.

0